banner201819
Napisao Moderator   
nedelja, 02 oktobar 2011 21:01

Poraz juniora 66:64

Juniori su poraženi u Rumi u veoma neizvesnoj i zanimljivoj utakmici 66:64.Vrlo korisna provera za obe ekipe.
 
Napisao Moderator   
nedelja, 25 septembar 2011 16:00

Uspešna provera i kadetske ekipe

Kadeti su gostovali ekipi Eurobasket.Pružili su dobru partiju sa mnogo lepih poteza i uvežbavali određene zamisli trenera.Rezultat nije u prvom planu u ovom periodu ali eto da napomenemo da je naš tim slavio.
 
Napisao Moderator   
subota, 24 septembar 2011 20:14

Uspešna provera pionira

Gostovanje Inđije našoj pionirskoj ekipi poslužilo je za uvežbavanje i uigravanje.Pružena je dosta solidna partija i forma je u usponu ali i dalje ima dosta oscilacija koje su veoma loše i koje ne smeju da se dešavaju.Napredak ove ekipe je više nego očigledan i sigurno da neće predstavljati lak zalogaj ni jednom protivniku.Naš tim je od početka vodio i na kraju ubedljivo slavio 60:39.
 
Napisao Moderator   
petak, 23 septembar 2011 18:26

Određene grupe u takmičenjima

Danas su određene grupe i protivnici našim timovima u ligama u kojima učestvuju.Juniori svoje takmičenje počinju u novembru,za njih jedino grupe će se saznati tada.Kadeti koji će igrati ligu sa godinu dana starijim ekipama su u grupi A zajedno sa ekipama Partizan iz Šida,Nova Pazova i Srem iz Sremske Mitrovice.Prvo kolo 15.10 u subotu od 19 časova dočekuju ekipu Srem.U grupi B su Stara Pazova,Pećinci,Vojka i Ru koš iz Rume.Grupa A u kojoj je naš tim je mnogo kvalitetnija i jača od grupe B i sigurno je da će naš tim imati 6 jakih utakmica.
Pioniri se nalaze u C grupi.I pioniri će biti po jednu i dve godine mlađi od svojih protivnika ali očekujemo dobre i borbene partije naših pionira.U našoj grupi su još Jadran iz Golubinaca i Ru koš iz Rume.Prvo kolo 08.10 u subotu od 19 časova dočekujemo ekipu Jadran.U grupi A su Stara Pazova,Pećinci i Nova Pazova a u B grupi Srem iz Sremske Mitrovice,Pink iz Šimanovaca i Železničar iz Inđije.
Mini basket ekipa takmiči se kao i svih prethodnih godina u Novom Sadu.Naša najmlađa ekipa nalazi se u grupi C sa ekipama Futog Tehnomer iz Futoga,Čelarevom,ekipom LD iz Novog Sada i jednom ženskom ekipom žkk Titel.Prvo kolo naš mini basket tim igra već u nedelju 09.10 sa ekipom iz Titela.
 
Napisao Moderator   
sreda, 21 septembar 2011 22:19

Održana Skupština košarkaškog kluba Omladinac

U sredu je održana skupština kluba.Na dnevnom redu bile su četiri tačke.Prva je bila izveštaj o radu kluba u prethodnom periodu u kome je mnogo šta imalo da se kaže i za šta su članovi skupštine izneli pohvale.KK Omladinac je sada jedan ozbiljan,odlično organizovan klub sa velikim brojem članova, jedan od najbrojnih klubova u okolini sa odličnim uslovima.O kvalitetnom trenerskom radu je suvišno govoriti.Prvu tačku izložio je do tadašnji predsednik Miroslav Maksimović.
Druga tačka bila je izbor novog predsednika kluba.Na predlog upravnog odbora jednoglasno uz zadovoljstvo svih članova skupštine za novog predsednika kluba izabran je jedan od najzaslužnijih za ovakav status i postojanje kluba Željko Šušteršić.
Treća tačka bila je konstituisanje upravnog odbora kluba.U narednom periodu u upravljačkom telu kluba su:Željko Šušteršić predsednik upravnog odbora,Maksimović Miroslav potpredsednik,Gavrilović Dejan sekretar,Šušteršić Dalibor-Kića,Žugić Rada,Crnobrnja Velibor i Jova Paunić.
Četvrta tačka je bila plan rada u narednom periodu u kome je zaključeno da će se težiti još većem napredku kluba a prva takmičarska zbivanja slede već za koji vikend a KK Omladinac će ove sezone se takmičiti sa četiri svoja tima.U planu je i da u narednoj Letnjoj seniorskoj ligi KK Omladinac uzme vrlo zapaženu ulogu mada je i ove prve sezone naš klub ostvario vrlo solidan plasman.
Ono što je takođe važno napomenuti je da će Mesna zajednica Novih Banovaca i njen predsednik u potpunosti podržavati klub i da će pomoći koliko budu mogli.
Formirana je vrlo ozbiljna i ambiciozna uprava i sigurno da će KK Omladinac nastaviti sa još boljim radom i napretkom.
 
<< Početak < Prethodna 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 Sledeća > Kraj >>