Napisao Moderator   
nedelja, 24 januar 2021 22:22

Naši lavovi,mlađi pioniri


nedelja mp
 
Napisao Moderator   
nedelja, 24 januar 2021 22:00

Nesrećan poraz seniora od Jokera

U zaostaloj utakmici seniori Omladinca poraženi su od ekipe Joker iz Sombora 70:75. Šteta,naš tim imao je pobedu u rukama ali sa par greški u samoj završnici može se reći da smo poklonili pobedu. Borbeno je igrala ekipa i većim delom je bila u vođstvu,šut za 3 poena je solidno služio naš tim takođe ali nažalost ipak gosti odlaze sa novom pobedom i ostaju na drugom mestu u ligi sa jednim porazom dok naš tim ostaje za sada na 3 pobede.
 
Napisao Moderator   
utorak, 12 januar 2021 18:25

UPIS NOVIH ČLANOVA!

Sve ekipe Košarkaškog kluba "OMLADINAC" nastavili su treninge nakon male pauze za praznike pa tako i najmlađi koji vredno rade. Svi dečaci koji bi želeli da probaju da treniraju košarku ,mogu da nam se pridruže na nekom od treninga. Sve informacije na telefon 062/553-493 i 064/283-52-07 . Sve aktivnosti kluba možete pratiti i preko fb stranice i grupe kao i instagram naloga.
plakat upis
Poslednje ažurirano utorak, 12 januar 2021 18:57
 
Napisao Moderator   
utorak, 29 decembar 2020 19:30

Paketići za najmlađe

Naši najmlađi članovi dobili su paketiće za novu godinu! Od te lepe tradicije ne odustajemo bez obzira na probleme,osmesi i radost dece su nešto između ostalog zbog čega klub i postoji. Nažalost zbog situacije sa epidemijom nismo mogli napraviti pravi dogadjaj kroz možda utakmicu ili slično ali biće prilike. Zahvalnost dugujemo i MZ Banovci Dunav(Kablar) koji su nam ove godine često pomagali pa eto i sada kad su paketići u pitanju. Tim povodom KK Omladinac uručio je zahvalnicu MZ Banovci Dunav na pomoći.
  
paketici mz           paketici3
Poslednje ažurirano utorak, 29 decembar 2020 20:07
 
Napisao Moderator   
petak, 18 decembar 2020 17:28

Završena polusezona

Sva takmičenja u kojima učestvuje KK Omladinac nastavljaju se u februaru,tačnije za vikend 05/06.02.2021 godine. Prvi deo liga je završen,mada sve naše ekipe imaju po neku odloženu utakmicu koju će verovatno odigrati pre početka drugog dela. Inače sasvim korektne igre naših ekipa,svakako da može i bolje i biće sve bolje. Ostaje da se nadamo da ćemo drugi deo takmičenja kao domaćini igrati u našoj sali u Novim Banovcima.
Mini basket ekipa prvi put je krenula da se takmiči. Od ukupno četiri odigrali su dve utakmice. Nažalost obe su poraženi ali u tom uzrastu zaista nije akcenat ni malo na rezultatu a i ekipa je u formiranju.
Mlađi pioniri odigrali su samo dve utakmice. Pobedili su ekipu Stare Pazove dok su poraženi od Železničara iz Inđije,dok su im zbog situacije sa epidemijom tri utakmice bile odložene. Ekipa može korektno da odigra ali mora dosta da trenira i radi,da bi se popravljala i svaki igrač napredovao.Bez dobrog treniranja nema bolje igre. Mlađi pioniri su u nastavku prvo kolo domaćini ekipi St.Pazove.
Pioniri su odigrali četiri utakmice dok su dve bile odložene,sve naravno na gostovanjima. Sasvim korektne igre ove ekipe,doživeli su dva poraza ali na jednu loptu,u neizvesnim završnicama i sve utakmice većinom odigrali solidno. Ekipa dobro trenira,momci su sjajni drugari i igraju pošteno,u godištu kako je po pravilima za ovu sezonu. Dobar učinak pionira uglavnom i što je najbitnije viđeno je dobrih igara i dobrih poteza. U februaru ekipa je domaćin ekipi Srem iz Sremske Mitrovice.
Seniori su pomalo razočarali,uprkos problemima sa povredama s obzirom na roster,iskustvo igrača i možda realne igračke mogućnosti sigurno je moralo bolje. Ekipa je na deobi oko petog mesta sa tri pobede i šest poraza uz dve odložene utakmice sa ekipom Joker iz Sombora i ekipom Futoga. Prve četiri ekipe idu u plej of a poslednje četiri u borbu za opstanak,plej aut. Ekipa je trenutno mnogo bliža plej autu,mada ima još pet utakmica do kraja prvog dela lige po grupama.Seniori će u nastavku lige prvog vikenda februara biti domaćini neporaženoj ekipi Srem iz Sremske Mitrovice.
Poslednje ažurirano petak, 18 decembar 2020 19:36
 
<< Početak < Prethodna 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Sledeća > Kraj >>