banner201819
nedelja, 24 mart 2019 23:36

Izveštaji sa utakmica mlađih kategorija

mk240319     Kadeti su na svom parketu rutinski savladali ekipu Srema iz Sremske Mitrovice rezultatom 85:60. Tokom celog meča naš tim je bio u prednosti i svi igrači dobili su priliku da zaigraju. Nastupili su Rašić 1, Radisavljević 6, Turčinović U. 2, Crnomarković 16, Gojak 12, Turčinović F. 23, Zorić, Savić 20, Krstić 2, Graovac i Tanović 3. Kadetima preostaje još da odigraju zaostalu utakmicu sa ekipom Jadrana iz Golubinaca.
     Pioniri su u 7.kolu Play Off grupe Regionalne lige Vojvodine bili domaćini Borcu iz Starčeva. Nakon velike borbe, neizvesne i penal završnice, naš tim je pobedio rezultatom 62:60. Za pionire nastupili su Jerkić 6, Graovac 11, Savić 10, Bubalo, Turčinović 10, Kovač 14, Kalanj 3, Popović 2, Martinović 4, Pruginić i Ašćerić 2. Narednog vikenda pioniri gostuju u Kuli.
     Mlađi pioniri poraženi su na gostovanju, u hali Park, od ekipe Stara Pazova II, nakon produžetka rezultatom 38:36. Prvu četvrtinu naš tim odigrao je jako dobro. Prvi deo druge ponovo dobra igra ali zatim nešto slabija do poluvremena. U nastavku je naša ekipa većim delom bila u vođstvu ali je loš procenat šuta uticao da se protivnik vrati rezultatski. U neizvesnoj završnici u poslednjim sekundama izboren je produžetak u kom su domaći bili precizniji, pre svega sa linije penala i na kraju pobedili. U narednom kolu mlađi pioniri dočekuju Srem Basket iz Pećinaca.
     Drugi tim mlađih pionira poražen je u Novoj Pazovi rezultatom 57:28 a narednog vikenda dočekaće na svom terenu Ru Koš iz Rume. Drugi tim pionira i pionirki poražen je u Donjem Tovarniku od ekipe Srem Basket rezultatom 50:34. U narednom kolu ova selekcija dočekuje Novu Pazovu.