Trofej Bečeja PDF Štampa El. pošta
Napisao Moderator   
nedelja, 22 septembar 2019 17:09

Trofej Bečeja

Naše dve ekipe učestvovale su na međunarodnom turniru "Trofej Bečeja " u subotu 21.09 i nedelju 22.09.2019 godine. Naša ekipa mlađih pionira igrala je u subotu i u grupi se takmičila sa ekipom Oradea iz Rumunije i ekipom Kasi Kaposvar iz Mađarske. U prvoj utakmici naš tim je odigrao solidno i pobedio vrlo dobru i fizički jaku ekipu iz Rumunije sa 31:21. U drugoj utakmici nešto opuštenija i slabija igra naše ekipe ali ipak je kvalitet bio na našoj strani pa je zabeležena i tu pobeda pa se Omladinac plasirao u finale. Prva ekipa u drugoj grupi bio je tim Zrenjaninac iz Zrenjanina. Viđena je odlična finalna utakmica,puno lepih poteza,kao i velika borbenost našeg tima protiv dosta fizički jačeg i višeg protivnika. Naš tim je vodio većim delom utakmice ,ipak par ne iskorišćenih zicera u samoj završnici koštala su naš tim poraza 20:18 pa je Omladinac osvojio drugo mesto.
U nedelju je nastupila naša mlađa,mini basket ekipa i odigrala dve utakmice sa ekipama MP Sport iz Rumunije i ekipom Kikinde. Rezultat u ovoj kategoriji nije bio mnogo bitan,naš tim se solidno pokazao.
Bilo je ovo lepo iskustvo za našu decu ,lepo organizovan turnir a naše ekipe su ponovo pokazale da se u Omladincu solidno radi i da deca imaju sasvim korektno košarkaško znanje !
becej kup
Poslednje ažurirano nedelja, 22 septembar 2019 19:55