banner201819
Pobeda mlađih pionira PDF Štampa El. pošta
Napisao Moderator   
subota, 21 decembar 2019 21:10

Pobeda mlađih pionira

U subotu utakmice su igrali pioniri,kadeti i mlađi pioniri.
Pioniri su gostovali u Zemunu ekipi Mondo basket i poraženi su 48:32 uz jako lošu igru i odnos. U otežanim uslovima za igru u jako maloj sali naš tim se nije snašao,jako loše se igralo bez želje i uz previše opušten odnos uz mnogo promašenih slobodnih bacanja. Nastupili su: Kalambura, Kantar 2, Rašić 5, Radišić, Pantović 9, Ilić, Tasić 3, Stojnić, Prekodravac 11, Maljković 2, Kuljanin,Savić. Što pre zaboraviti ovu utakmicu.
Kadeti su bili domaćini u Batajnici ekipi Mladost iz Zemuna. Poraženi su 46:73 uz solidnu igru. Naša ekipa nastupa sa godinu i dve starijim ekipama ove sezone a uz to u ovom timu veliki problem je tanka klupa,mali broj igrača. Uz treniranje ispod svakog minimuma zbog radova na sali više je nemoguće postići ove sezone ali napredak se opet vidi a tek će se videti kada ekipa bude igrala sa svojim godištem. Da može bolje ,može ali ne treba biti nezadovoljan nastupima kadetske ekipe u svim ovim okolnostima a posebno jer su ti momci tu,vole svoj klub i dobro su društvo. Nastupili su: Graovac 6, Komljenović 3, Turčinović 5, Ševo 6, Kovač 10, Krstić 2, Jojić, Đorđić 7, Martinović 7.
Mlađi pioniri ostvarili su prvu pobedu. Pobedili su ekipu Borac iz Zemuna 53:24 uz dosta dobru igru. Vidan je napredak kod ove ekipe i da timu fali iskustva koje polako stiče. Nekoliko prethodnih utakmica sa dobrim protivnicima bili su dobri i skoro ravnopravni a evo danas i puno bolji. Za ekipu su nastupili: Jurković, Šuša,Marinković, Božić 4, Trbović 2, Bjelić 2, Todorović, Simić 25, Prekodravac 20, Kresović, Đorić.
borac12
Poslednje ažurirano subota, 21 decembar 2019 22:12