banner201819
Bez snage i energije PDF Štampa El. pošta
Napisao Moderator   
subota, 25 januar 2020 18:26

Bez snage i energije

U subotu su utakmice odigrali kadeti i pioniri,obe u Batajnici i oba tima su poražena. Kadeti su igrali sa ekipom BB Basket iz Mladenovca i ubedljivo su izgubili 45:97. Nakon solidno odigranog prvog poluvremena i minusa od samo 12 poena,drugo poluvreme očekivano katastrofa i samo 16 datih poena. Dok se moglo igralo se,uz sedam igrača i po dva treninga od sat vremena više ne može,posebno jer je danas ekipa i psihički potonula nakon velikog minusa pa nije bilo više ni želje u drugom poluvremenu. Nastupili su: Graovac 10, Komljenović, Turčinović 4, Ševo 12, Kovač 7, Krstić 4, Martinović 8.
Pioniri su poraženi od ekipe Save 33:59. Slična situacija kao i sa kadetskom utakmicom,vođstvo čak u prvom periodu 12:10 ali kako utakmica odmiče polako nestaje snage i ekipa pada,dok ekipa Save uvećava prednost. U obe utakmice naši timovi padaju i sa željom za borbom čim nestaje kondicije tako da su protivnicima ovo bile lake utakmice.
Nažalost dok se u jesenjem periodu moglo malo trenirati,napolje ,moglo se i igrati nešto,kako je došla zima i salu nemamo ekipe razumljivo totalno padaju. Nemoguće je igrati bez minimum treninga uz stalna gostovanja tako da je sve ovo sasvim razumljivo,realno i dok nam se sala ne završi tako je. Jedino važno je da klub opstane i kapa dole svima koji se trude oko toga i ko je ostao uz klub kad je najteže a jako teško jeste. Ipak igrači moraju da se trude i daju maksimum koliko je moguće a ne da se lako predaju. Na ovoj utakmici nastupili su: Savić 4, Kantar 2, Rašić 6, Kalambura 5, Radišić, Pantović, Stevanović, Tasić 6, Stojnić 6, Ilić, Kuljanin 2, Prekodravac 2.
U ligama kadeta i pionira sad ide pauza do kraja februara.