Mihajlo Savić novi Predsednik KK OMLADINAC PDF Štampa El. pošta
Napisao Moderator   
četvrtak, 20 avgust 2020 20:47

Mihajlo Savić novi Predsednik KK OMLADINAC

KK Omladinac dobio je novog predsednika i rukovodstvo. Na redovnoj skupštini do sadašnji predsednik Željko Šušteršić i uprava kluba,Svetlana Turčinović,Dejan Gavrilović,Miroslav Maksimović,Dalibor Šušteršić i Marko Čavić podržali su predlog da novi predsednik kluba bude Savić Mihajlo,inače još uvek aktivan igrač seniorske ekipe KK Omladinac, igrač koji je ponikao u našem klubu i koji je veliki zaljubljenik u košarku.
Ovo će biti treći predsednik od ponovnog osnivanja i aktiviranja kluba 2002 godine,prvi je bio Maksimović Miroslav-Maksa a drugi Šušteršić Željko,ljudi koji ne da su ostavili traga već su dali sebe za košarku i razvoj kluba.        KK Omladinac je uvek bio ozbiljan i dobro organizovan klub sa akcentom na stručan i predan rad sa decom pre svega u kome se uvek dobro znalo ko šta radi. Prvi put je 2012 godine napravljena i seniorska ekipa koja se tada plasirala superiorno u tada Drugu Srpsku ligu i koja je imala zapažene rezultate u ligama u narednim godinama.Već prvu sezonu plasirala se u plej of ali zbog realnog sagledavanja finansija nismo hteli da odmah ulazimo u veći rang.U klubu se uvek realno i planski vodilo računa o svemu i nikad se nije zaletalo ili pravili potezi koji bi na bilo koji način ugozili rad i postojanje KK Omladinac.Prošla sezona je bila najteža od osnivanja kluba jer nismo imali salu ali ova uprava je uz pomoć najvernijih roditelja i njihove dece,igrača održala klub. Domaćinski se odnosilo prema svemu prethodnih godina i deca su uvek imala u svakom smislu jako dobre uslove,takmičenja po celoj Vojvodini,turnire,dresove..Može se slobodno reći da su Željko,Kića,Maksa..bili simbol Omladinca i borbe za klub.
Mihajlo Savić je predložio svoje saradnike i plan,uskoro se klub vraća u svoju salu pa će funkcionisanje biti mnogo lakše a svakako da je neophodna i pomoć Opštine da bi klub nastavio da funkcioniše na najbolji mogući način. Od trenera za sada ostaju Marko Čavić i Dalibor Šušteršić.
Velika zahvalnost do sadašnjoj upravi kluba a čestitke i srećno novom predsedniku i novoj upravi!
Poslednje ažurirano četvrtak, 20 avgust 2020 22:02