Stručna pomoć na treninzima PDF Štampa El. pošta
Napisao Moderator   
ponedeljak, 09 novembar 2020 22:08

Stručna pomoć na treninzima


Konačno je Omladinac krenuo da trenira u svojoj "Tesla Areni". Za sada se može samo trenirati,utakmice se još ne mogu igrati ali važno da smo tu,na svome i da se može raditi u svom mestu. Mali tehnički problem sa visinom koševa rešen je uz pomoć MZ Novi Banovci tako da do nabavke celokupne nove opreme što se sale tiče klub nema problem da obavlja treninge.Ekipe Omladinca vredno treniraju u našoj sali već nekih mesec dana.
Omladinac je dobio i veliku stručnu pomoć i podršku! Na molbu Dalibora-Kiće klub će pomoći i na terenu,trener Željko Šušteršić tako što će povremeno održati neki trening mlađih kategorija a za neki dan će povremeno početi raditi  i individualno,najpre sa igračima u pionirskoj ekipi,koliko bude kada mogao. U ponedeljak je trener Željko već održao trening pionirima i trening je bio fantastičan! Željko je poznat kao vrlo temeljan,detaljan i radan trener koji sa velikom željom i energijom uvek pristupa obavezama pa tako je bilo i na ovom treningu. O znanju i iskustvu nema potrebe ni da govorimo,u svakom slučaju puno će značiti njegovo povremeno uključivanje,pomoć trenerima,a i svi znaju šta njemu predstavlja Omladinac tako da molbu nije mogao da odbije!
Ovo će biti veliki korak ka povratku Omladinca,vremenom,njegovom prepoznatljivom sistemu,kao i omogućavanju deci što boljih uslova za bavljenje sportom.
 

Poslednje ažurirano ponedeljak, 09 novembar 2020 23:58