Poraz seniora u Somboru PDF Štampa El. pošta
Napisao Moderator   
nedelja, 21 februar 2021 13:21

Poraz seniora u Somboru

Seniorska ekipa poražena je u Somboru od ekipe Joker 104:72. Dobro prvo poluvreme za naš tim ali u trećem periodu domaći tim steže u odbrani,igra angažovanije,menja odbrane i pravi veliku razliku koju do kraja samo održava i povećava. Za naš tim poene su postigli: Žigon 28,Mojsejev 12,Savić M.21,Vuković 4,Savić L.2,Lalević 3,Kavurin 2.
Ovom utakmicom završen je prvi deo lige u grupama A i B. Ekipa Jokera je prva u našoj grupi dok je naš tim sedmi sa 3 pobede i 11 poraza. Prve četiri ekipe(Joker,Srem,Futog i Hajduk) idu u plej of dok poslednje četiri ekipe prenose međusobne rezultate i igraju plej aut za opstanak u Prvoj Regionalnoj ligi. Naša ekipa sa timovima Podrinje,Topola i I came to play iz naše grupe A ide u plej aut i igraće samo sa ekipama iz grupe B a to su Velika Kikinda iz Kikinde,Dinamo iz Pančeva,Jedinstvo iz Novog Bečeja i Dunav 2014 iz Apatina.
Po propozicijama poslednje 2 ekipe sele se u niži rang uz mogućnost da još neki tim ispadne ako iz druge lige neka ekipa ispadne u našu teritorijalnu grupu.