Sudije glavni akteri utakmice PDF Štampa El. pošta
Napisao Moderator   
petak, 26 mart 2021 23:35

Sudije glavni akteri utakmice

Seniorska ekipa Omladinca poražena je na gostovanju u Apatinu od ekipe Dunav 2014 rezultatom 82:66. Naš tim nastupio je ponovo veoma oslabljen i sa nekoliko povređenih igrača ali su momci pružili jako dobru igru u prvom poluvremenu,čak imali i vođstvo. Ekipa iz Apatina inače nije htela da izađe u susret da se utakmica odloži dok je Omladinac uvek,svima po tom pitanju izlazio u susret.
Odlično odigrano prvo poluvreme naše ekipe,veoma disciplinovano i borbeno uz vrlo provokativno i već tada pomalo tendeciozno suđenje. Drugo poluvreme sudije uzimaju stvar u potpunosti u svoje ruke i bukvalno uništavaju bilo kakvu mogućnost da naš tim igra,ne svira se apsolutno ništa domaćinu,pojedini igrači domaće ekipe su zaštićeni dok naši igrači polako u čudu gube volju za igrom jer deluje da je svaki trud uzaludan. Uz katastrofalno suđenje posebno prvi sudija ponaša se i veoma arogantno,bahato.
Dugo KK Omladinac ni u jednoj kategoriji nije imao ovako "bezobrazno" suđenje! Ekipi Dunav 2014 čestitke na pobedi,verovatno bi pobedili i bez ovoga tako da nam nije jasno čemu takvo ponašanje. Omladinac ima još tri utakmice do kraja sezone i odigraće ih pošteno ali veliko je pitanje koliko ima smisla toliko ulagati energije,truda,snage uz ogromne troškove koje iziskuje ova liga a da onda doživite ovako nešto.
Nastupili su: Savić M. 13, Žigon 18, Vuković 6, Bošković 3, Lalević 5, SavićL. 2, Turčinović 6, Kavurin 13, Mojsejev.
Poslednje ažurirano subota, 27 mart 2021 00:11