Gotova sezona 2020/2021 za mk PDF Štampa El. pošta
Napisao Moderator   
nedelja, 18 april 2021 12:56

Gotova sezona 2020/2021 za mk

Zvanično takmičarski sezona je završena. Ovom prilikom misli se na mlađe kategorije s obzirom da seniori imaju još jednu utakmicu. Neki mali rezime se može izvesti.
Prvi deo lige sve ekipe igrale su stalno u gostima. Jedan deo treniralo se koliko se moglo napolje,shodno vremenskim uslovima a posle konačno od novembra u sali.
U takmičenjima mk ove sezone Omladinac je igrao u Sremu i bilo je tri ekipe.
Pioniri su zaista rasli kako je došla sala i kod njih je vidno bilo da su sve bolji kako vreme odmiče. Sa svim ekipama imaju bolji međusobni skor i na kraju će zauzeti prvo ili drugo mesto u zavisnosti od rezultata zaostalih utakmica Srema iz Sremske Mitrovice. Bilo je jako dobrih utakmica ali može se reći da je i tri meča ekipa odigrala slabije nego što može.Liga je inače bila totalno specifična kao i sve druge,kako zbog epidemije tako i zbog "svercovanja",igranja starijih igrača od propisanog godišta ali Omladinac je kao uvek igrao pošteno sa svim svojim ekipama.
Mlađi pioniri igrali su vrlo promenljivo. Bilo je odličnih utakmica i igara ali i jako loših. Sve u svemu plasman u 4 najbolje ekipe je uspeh i dobar rezultat ali igra mora biti bolja i konstantnija. Ekipa se polako popunjava,dolaze novi članovi i biće sigurno još boljih i lepših igara u narednoj sezoni.
Mini basket ekipa je nova i najmlađa ekipa i oni nažalost nisu ostvarili ove sezone ni jednu pobedu ali s obzirom da su u formiranju bilo bi i ne realno da je drugačije.Vreme je pred njima,oni tek dolaze.
Klub polako vraća brojnost,već sada se sprema za narednu sezonu a novo staro lice povremeno,naspram svojih obaveza biće i trener Željko Šušteršić koji će nam pomalo pomagati najviše u struci i individualnom radu. Klub je mišljenja da s obzirom na ogroman zaostatak, pomoć trenera Željka je neophodna. Trebaće vreme ali za sada smo zadovoljni i svi su veoma vredni i motivisani da se Omladinac popravi i podigne posle puno problema u prethodnom periodu. Uz povremeno angažovanje trenera Željka tu su i dalje Branko Kavurin(mini basket), Marko Čavić (ml.pioniri) i Dalibor Kića Šušteršić (pioniri).
pioniri jamini basketnedelja mp
Poslednje ažurirano nedelja, 18 april 2021 13:56