Odigrane utakmice ovog vikenda PDF Štampa El. pošta
Napisao Moderator   
nedelja, 23 maj 2021 14:48

Odigrane utakmice ovog vikenda

Najmlađa, mini basket ekipa odigrala je utakmicu sa vršnjacima iz kk Dunav iz St.Banovaca. U prijatnoj, drugarskoj atmosferi gde nije bilo rezultata , svi su pobednici. Ukoliko neko želi da trenira košarku,može se priključiti već na nekom sledećem treningu, upis traje tokom cele godine, posebno za ovu grupu.
Mlađi pioniri gostovali su u Vrbasu i poraženi su 61:51 ali uz odličnu igru. Domaćin je fizički mnogo jača ekipa i očekivao se ubedljiv i lak poraz, ipak naši dečaci su se borili i pokazali želju i da se neće lako predati. Nastupili su: Matić, Ristevski, Ćuk, Jurković, Božić, Ličanin, Marić, Todorović, Simić, Perović, Jovanović, Prekodravac.
Pioniri ali samo 2008 godište odigrali su prijateljsku utakmicu u Beogradu sa kk Dinamik. Nije bilo rezultata i vežbalo se, domaći tim je bio bolji ali u nekoliko navrata i naš tim je igrao korektno ali treba puno da se radi, generalno dosta je bilo i početnika u ekipi pa je veoma bitno sticati iskustvo. Nastupili su: Marinković, Đorić, Prekodravac, Simić, Mirković, Trbović, Kurobasa, Šuša, Jovanović, Turčinović, Kovačević i Kresović.
Poslednje ažurirano nedelja, 23 maj 2021 15:03