Napisao Moderator   
sreda, 21 septembar 2011 22:19

Održana Skupština košarkaškog kluba Omladinac

U sredu je održana skupština kluba.Na dnevnom redu bile su četiri tačke.Prva je bila izveštaj o radu kluba u prethodnom periodu u kome je mnogo šta imalo da se kaže i za šta su članovi skupštine izneli pohvale.KK Omladinac je sada jedan ozbiljan,odlično organizovan klub sa velikim brojem članova, jedan od najbrojnih klubova u okolini sa odličnim uslovima.O kvalitetnom trenerskom radu je suvišno govoriti.Prvu tačku izložio je do tadašnji predsednik Miroslav Maksimović.
Druga tačka bila je izbor novog predsednika kluba.Na predlog upravnog odbora jednoglasno uz zadovoljstvo svih članova skupštine za novog predsednika kluba izabran je jedan od najzaslužnijih za ovakav status i postojanje kluba Željko Šušteršić.
Treća tačka bila je konstituisanje upravnog odbora kluba.U narednom periodu u upravljačkom telu kluba su:Željko Šušteršić predsednik upravnog odbora,Maksimović Miroslav potpredsednik,Gavrilović Dejan sekretar,Šušteršić Dalibor-Kića,Žugić Rada,Crnobrnja Velibor i Jova Paunić.
Četvrta tačka je bila plan rada u narednom periodu u kome je zaključeno da će se težiti još većem napredku kluba a prva takmičarska zbivanja slede već za koji vikend a KK Omladinac će ove sezone se takmičiti sa četiri svoja tima.U planu je i da u narednoj Letnjoj seniorskoj ligi KK Omladinac uzme vrlo zapaženu ulogu mada je i ove prve sezone naš klub ostvario vrlo solidan plasman.
Ono što je takođe važno napomenuti je da će Mesna zajednica Novih Banovaca i njen predsednik u potpunosti podržavati klub i da će pomoći koliko budu mogli.
Formirana je vrlo ozbiljna i ambiciozna uprava i sigurno da će KK Omladinac nastaviti sa još boljim radom i napretkom.