Napisao Moderator   
sreda, 09 jun 2021 21:59

Korisna utakmica sa kk Danubius

Ekipa Omladinca 2006/2007 g. odigrala je utakmicu sa 2005/2006g. kk Danubius iz Novog Sada. Dobra trening utakmica, korisna za vežbanje i opuštenu igru ali i dosta dobra igra našeg tima. Borbeno i bez straha igrali su naši momci i minimalno je Omladinac poražen, mada to zaista u ovom periodu ni malo nije važno. Nastupili su za našu ekipu: Prekodravac, Simić, Kuljanin, Radišić, Jocić, Kantar, Pantović, Rašić, Kalambura, Prokopljević S. i J., Ilić.
 
Napisao Moderator   
ponedeljak, 07 jun 2021 21:41

Pobeda u produžetku

Mlađi pioniri Omladinca gostovali su u Sivcu. Nešto lošiji početak, bez energije ali kako je utakmica odmicala igralo se bolje. Na kraju nerešeno i ušlo se u produžetak u kom je naš tim imao više snage i uspeo da pobedi 44:34. Za Omladinac su nastupili: Glušac, Jovanović, Ćuk, Matić, Božić, Ranok, Prekodravac, Jurković, Ristevski, Todorović, Simić i Perović.
 
Napisao Moderator   
subota, 05 jun 2021 20:44

Lep dan u Beogradu

Naša ekipa mlađih pionira učestvovala je u Beogradu na kupu Beograda koji se ove godine održavao na Kalemegdanu. Omladinac je igrao sa ekipom Save i posle velike borbe pobedio i plasirao se u dalji stepen takmičenja. Sledeći protivnik bila je odlična ekipa Ceraka koja je bila dosta bolja od naše ekipe. Pored košarke bila je to velika prilika za druženje kao i obilazak Kalemegdana tako da je deci bilo jako lepo.
kup5
 
Napisao Moderator   
nedelja, 30 maj 2021 19:24

Druženje sa kk Cubi iz Novog Sada

Dve naše ekipe, mlađi pioniri i mini basket ekipa odigrali su utakmice sa kk Cubi iz Novog Sada.
Mlađi pioniri bili su fantastični. Dobra igra, borbeno i angažovano od starta pa i pobeda nije mogla izmaći. Od početka do kraja naš tim je igrao dobro i vodio celim tokom. Treba vreme ali na pravom smo putu. Za Omladinac nastupili su: Jovanović 6, Matić 2, Prekodravac 15, Jurković 13, Ristevski, Todorović 2, Simić 25, Perović 2, Božić 2, Ćuk, Ranok.
Nakon utakmice ml.pionira igrali su najmlađi. Ta utakmica bila je pun pogodak, lepo druženje i sticanje iskustva a obe ekipe su približno istog nivoa znanja pa je bilo mogućnosti da svi zaigraju.
cubi
 
Napisao Moderator   
četvrtak, 27 maj 2021 11:42

Odlični Omladinac

Naša ekipa 2006/2007 godište bila je u sredu domaćin ekipi Beostars 05 iz Beograda. Praktično gosti su uzvratili gostovanje, naš tim gostovao je u Beogradu negde u novembru. Jako dobra igra naše ekipe, posebno u prvom poluvremenu, mnogo dobrih poteza i lepa timska igra, na kraju i pobeda 88:59. Pohvalno je što se svaki igrač trudio i dao sve od sebe. Za Omladinac igrali su: Prekodravac, Kalambura, Rašić, Pantović, Simić, Radišić, Jocić, Prokopljević, Kuljanin, Kantar, Ilić.
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>