Napisao Moderator   
subota, 15 maj 2021 19:52

Pioniri Omladinca u finalu

Omladinac je pobedio ekipu Tamiš iz Pančeva na završnom turniru Regionalne lige Vojvodine 65:60 i tako se plasirao u finale ovog takmičenja. Iako je naš tim nastupio vrlo oslabljen i sa samo 8 igrača plus Simić koji je mlađi pionir, dok su samo 3 igrača 2006 godište a ostali godinu mlađi, celim tokom ekipa je igrala odlično i vodila od početka do kraja protiv fizički jačeg protivnika. Dobra igra i velika borbenost naših momaka koji su apsolutno zaslužili da pobede iako su možda nepošteno igrali sa jačom ekipom iz grupe Banat. Tamiš je bio bez poraza u toj grupi i ovo im je prvi poraz u sezoni. Naš tim igrao je u sastavu: Kalambura 2, Rašić 16, Kantar 5, Pantović 14, Simić, Prekodravac 13, Radišić 10, Ilić 2, Kuljanin 3.
Radi se o finalnom turniru Regionalne lige Vojvodine i pobednik u finalu biće prvak Regionalne lige za ovu sezonu.


tamis
 
Napisao Moderator   
nedelja, 09 maj 2021 19:46

Odigrane dve utakmice ovog vikenda

Pioniri i mlađi pioniri odigrali su utakmice u nedelju. Pioniri su bili domaćini ekipi Save iz Beograda i odigrali fantastično,može se reći gotovo bez greške i odneli ubedljivu pobedu mada to nije u prvom planu već igra i zalaganje koji su bili na visokom nivou. Trener Dalibor,Kića rasporedio je minutažu i svi su se upisali u strelce i prikazana je prava timska igra. Svaki igrač je dao svoj doprinos.
Mlađi pioniri ali ovoga puta 2009 i 2010 godište odigrali su utakmicu u Novom Sadu protiv ekipe Cubi i poraženi su 46:42. Ovo je nova ekipa,tek sklopljena i mnogima fali iskustva tako da će oni odigrati Letnju ligu i 6 utakmica kako bi im to pomoglo da napreduju.
cubi4
 
Napisao Moderator   
utorak, 27 april 2021 21:05

UPIS NOVIH ČLANOVA!

plakat upis
Poslednje ažurirano utorak, 27 april 2021 21:10
 
Napisao Moderator   
subota, 24 april 2021 10:16

Poboljšavanje uslova za rad

Pored podizanja stručnog rada,posebno ponovnim aktiviranjem u našem klubu Željka Šušteršića Šuška sa dolaskom sale klub radi na poboljšanju i svih ostalih uslova. Profesor fizičkog i zdravstvenog vaspitanja u našoj OŠ " Nikola Tesla", a trener i sekretar KK Omladinac Dalibor Šušteršić Kića pisao je projekat i molbu za nove koševe kao i za pomoćne koševe sa strane kako bi se pre svega nastava fizičkog unapredila a svakako da će to puno značiti i za Košarkaški klub. Projekat je odobren i nakon završetka procedure u sali će biti na raspolaganju čak 6 pravih,kvalitetnih koševa. Takođe nekoliko klubova je izrazilo određenu želju za nekim vidovima sportske saradnje pa će klub i to razmotriti kao opcije.
Ekipe vredno treniraju a povremeni problem je što u starijim grupama s obzirom na veličinu mesta imamo manju brojnost i kad pojedinac apsolutno iz ne jasnih razloga,posebno sada kada klub ima stvarno fantastične uslove,dobre trenere odluči da ode u neki drugi klub u gradu teže je takmičiti se i trenirati jer na taj način u problem uđu i saigrači,ekipa zbog brojnosti. Putovati,plaćati mnogo veće članarine u klubovima koji nemaju ništa bolje uslove od kluba iz svog mesta je apsurd te predlažemo da se dobro razmisli ubuduće pre takvih po nama nepotrebnih poteza koji najčešće posle dovode do prestanka treniranja ili povratka u seniorsku ekipu a najviše ustvari gubi upravo taj pojedinac. 
KK Omladinac će se i ubuduće truditi da omogući što lepše trenutke u bavljenju košarkom,da glavna uloga bude stvaranje radnih navika, odgovornost, socijalizacija, zdrav život i sve ostalo što treba da bude glavna svrha bavljenja sportom.
Poslednje ažurirano subota, 24 april 2021 16:51
 
Napisao Moderator   
nedelja, 18 april 2021 22:55

Neverovatna utakmica i borba do kraja

Omladinac je pobedio posle produžetka ekipu Dinamo iz Pančeva 95:87 i tom pobedom zadržao mesto u Prvoj Regionalnoj ligi,grupa Sever, Izborio opstanak. Jako teška, neizvesna,napeta utakmica uz mnogo sudijskih grešaka. Utakmica je trajala više od dva sata uz dosta prekida. Prvu četvrtinu naš tim odigrao je odlično,drugi period pripada gostima i na poluvreme se odlazi nerešenim rezultatom. U drugom poluvremenu ekipe se smenjuju u vođstvu ali delovalo je u poslednja dva minuta da gosti odnose pobedu. Ipak dolazi do velikog preokreta i naš seniorski tim izborio je produžetak. U produžetku iako lišeni pomoći Dugošije i Kavurina posle i Boškovića tim velikom energijom i sa nekoliko dobro taktički odrađenih stvari odnosi veliku pobedu. Čestitke celoj ekipi,pom.treneru Daliboru Kići i treneru Željku koji je uspeo da dolaskom u fazi plej auta pomogne da se ispuni cilj i izbori opstanak. Tačno kako je u startu zacrtao a to su 4 pobede to je i ostvareno. Na utakmici za Omladinac u sastavu su bili: Savić M. 26, Žigon 17, Vuković 5, Stojanović, Savić L., Kavurin 10, Mojsejev, Antić 19, Dugošija 7,Bošković 11.

sen
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>