Napisao Moderator   
ponedeljak, 02 avgust 2021 16:11

Omladinac kreće sa treninzima

Ove nedelje KK Omladinac nakon pauze od mesec dana počinje sa treninzima. Prvo će krenuti mlađe ekipe a seniori malo kasnije. Konačno, ovaj avgust pripreme počinju u našoj sali u našem domu. Sredinom meseca montiraju se i novi koševi pa će uslovi biti još bolji. Ko želi da trenira košarku upis novih članova je stalno otvoren, klub i postoji da bi se deca iz Novih Banovaca i podunavlja bavila sportom i sticali zdrave životne navike.
Poslednje ažurirano ponedeljak, 02 avgust 2021 21:19
 
Napisao Moderator   
subota, 12 jun 2021 19:28

Pravi OMLADINAC

Mlađi pioniri i pioniri odigrali su utakmice u subotu.
Ml.pioniri bili su domaćini do sada ne poraženoj ekipi Vrbasa i odigrali odlično, gotovo bez greške i pobedili 42:32. Borbena igra u kojoj su svi igrači dali određeni doprinos i pokazali da svako može uz timsku igru da pomogne da ekipa bude bolja. 
Pioniri 2007/2008g. odigrali su u Beogradu trening utakmicu sa kk Cerak. Ova ekipa ne trenira zajedno pa se nije očekivala tečna igra ali bez obzira odigralo se odlično i borbeno, protiv zaista jako dobrog protivnika. Sasvim dobra igra.
Vidi se da su ekipe bolje, da se poboljšavamo i da idemo pravim putem, za svaku dobru timsku igru treba vreme ali treba biti veoma zadovoljan.


vrbasvrbas1
Poslednje ažurirano subota, 12 jun 2021 19:46
 
Napisao Moderator   
sreda, 09 jun 2021 21:59

Korisna utakmica sa kk Danubius

Ekipa Omladinca 2006/2007 g. odigrala je utakmicu sa 2005/2006g. kk Danubius iz Novog Sada. Dobra trening utakmica, korisna za vežbanje i opuštenu igru ali i dosta dobra igra našeg tima. Borbeno i bez straha igrali su naši momci i minimalno je Omladinac poražen, mada to zaista u ovom periodu ni malo nije važno. Nastupili su za našu ekipu: Prekodravac, Simić, Kuljanin, Radišić, Jocić, Kantar, Pantović, Rašić, Kalambura, Prokopljević S. i J., Ilić.
 
Napisao Moderator   
ponedeljak, 07 jun 2021 21:41

Pobeda u produžetku

Mlađi pioniri Omladinca gostovali su u Sivcu. Nešto lošiji početak, bez energije ali kako je utakmica odmicala igralo se bolje. Na kraju nerešeno i ušlo se u produžetak u kom je naš tim imao više snage i uspeo da pobedi 44:34. Za Omladinac su nastupili: Glušac, Jovanović, Ćuk, Matić, Božić, Ranok, Prekodravac, Jurković, Ristevski, Todorović, Simić i Perović.
 
Napisao Moderator   
subota, 05 jun 2021 20:44

Lep dan u Beogradu

Naša ekipa mlađih pionira učestvovala je u Beogradu na kupu Beograda koji se ove godine održavao na Kalemegdanu. Omladinac je igrao sa ekipom Save i posle velike borbe pobedio i plasirao se u dalji stepen takmičenja. Sledeći protivnik bila je odlična ekipa Ceraka koja je bila dosta bolja od naše ekipe. Pored košarke bila je to velika prilika za druženje kao i obilazak Kalemegdana tako da je deci bilo jako lepo.
kup5
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>