Napisao Moderator   
nedelja, 14 mart 2021 22:27

Omladinac posle velike borbe do nove pobede!

Seniorska ekipa Omladinca nošena velikom energijom uspela je da ostvari veoma bitnu pobedu u borbi za opstanak. Nakon pobede u prošloj utakmici nad ekipom Dunav 2014 iz Apatina ovog puta savladana je ekipa Jedinstvo iz Novog Bečeja 78:70. Utakmica je bila puna preokreta,ekipe su se smenjivale u vođstvu i bilo je puno uspona i padova na obe strane. Dobra utakmica,veoma interesantna i neizvesna celim tokom. Za Omladinac u sastavu su bili: Turčinović, Savić M.16, Savić L.1, Žigon 24, Vuković, Lalević 1, Bošković 7, Stojanović, Kavurin 11, Mojsejev, Dugošija 18.
Poslednje ažurirano nedelja, 14 mart 2021 23:34
 
Napisao Moderator   
subota, 13 mart 2021 16:07

Pioniri gostovali u Rumi,najmlađi u Inđiji

Pioniri su gostovali u Rumi ekipi Ru koš i uspeli su da ostvare pobedu 73:64. Dobar početak utakmice naše ekipe ali u drugom periodu sledi malo opuštanje. Drugo poluvreme naš tim igrao je dosta promenljivo posebno u smislu odnosa i angažovanja ali u ovom meču veći fond igrača je presudio i naša ekipa je uspela da pobedi uprkos ne baš sjajnoj igri. Nastupili su: Savić, Kalambura, Kantar, Rašić, Jocić, Pantović, Stevanović, Prekodravac, Radišić, Ilić i Kuljanin.
Mini basket ekipa igrala je u Inđiji sa prvoplasiranom ekipom Železničar i ubedljivo je poražena. Naredni turnir lige najmlađih održava se u našoj sali za dve nedelje i time se završava mini basket liga za ovu sezonu.
 
Napisao Moderator   
četvrtak, 11 mart 2021 00:10

Prijateljska utakmica sa školom košarke Željka Rebrače

Pioniri Omladinca odigrali su u sredu prijateljsku utakmicu sa klubom iz Beograda,akademija košarke Rebrača,novi klub čiji je vlasnik naš nekadašnji proslavljeni reprezentativac. Odlična igra naše ekipe posebno u prvom poluvremenu dok se u drugom malo opušta ali i svi igrači dobijaju šansu. Bila je ovo prilika za naš tim da se vežbaju stvari sa treninga sa dobrim protivnikom i Omladinac se dosta dobro pokazao.r
Poslednje ažurirano četvrtak, 11 mart 2021 00:57
 
Napisao Moderator   
nedelja, 07 mart 2021 18:56

Pioniri gostovali u Novom Sadu

Naša pionirska ekipa odigrala je utakmicu u Novom Sadu sa ekipom Panon Sistem. Odlična igra,svi igrači su imali minutažu i utakmica je koristila ekipi. Naš tim je rezultatski bio bolji mada igra je važna a ona je bila sasvim korektna.Nastupili su: Prokopljević S.i J., Kantar, Kuljanin, Rašić, Prekodravac, Ilić, Savić, Stevanović, Radišić i Jocić. Narednog vikenda pioniri gostuju u Rumi ekipi Ru koš.
 
Napisao Moderator   
subota, 06 mart 2021 15:53

Odložena utakmica seniora,odigrane dve trening utakmice sa Novim Beogradom

Utakmica seniora koja se trebala igrati u Kikindi u subotu odložena je jer u ekipi Velike Kikinde postoji sumnja na zaraženost igrača korona virusom. Novi termin biće poznat početkom nedelje.
Mini basket ekipa i mlađi pioniri odigrali su trening utakmice sa ekipom Novi Beograd 7.
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>