Napisao Moderator   
subota, 03 april 2021 14:27

Odlični mlađi pioniri

Mlađi pioniri odigrali su utakmicu plej ofa sa ekipom Dunav iz St.Banovaca. Gosti su bili favoriti ali naš tim odigrao je za razliku od prve utakmice u Starim Banovcima neuporedivo bolje,borbenije,angažovanije. Bilo je puno grešaka ali se dalo sve od sebe. Vidi se da se radilo i da ekipa polako napreduje,svakako da sada sa osnovnim uslovima za rad mora se poboljšavati i igra. Naš tim je poražen 44:55 ali pomak u igri je vidan. Za Omladinac su nastupili: Jurković, Šuša, Prekodravac 11, Mirković, Todorović 4, Simić 21, Jovanović U.i I., Božić, Kresović 2, Đorić 6, Bjelić.
nedelja mp
Poslednje ažurirano subota, 03 april 2021 14:56
 
Napisao Moderator   
ponedeljak, 29 mart 2021 08:10

Završena mini basket liga

U našoj sali odigrano je poslednje kolo mini basket lige. Pobednik ove sezone je Železničar iz Inđije. Naša najmlađa ekipa poražena je u poslednjem kolu od Dunava iz Starih Banovaca. Ova ekipa je u fazi formiranja,nakon skoro dve godine konačno pristižu novi članovi pa će vremenom uz rad dečaci biti bolji.
 
Napisao Moderator   
subota, 27 mart 2021 15:39

Pioniri odlično odigrali,ml.pioniri polovično

Pioniri su odigrali prijateljsku utakmicu sa ekipom Dinamik iz Beograda i uspeli su da pobede 55:36. Jako dobra igra,iako je trener Dalibor,Kića danas imao 8 igrača. Celim tokom naša ekipa je vodila ali minimalno da bi u poslednjih 3,4 minuta još pojačala tempo i napravila veću razliku. Vrlo korisna utakmica sa solidnim protivnikom. Za Omladinac igrali su Jocić, Rašić, Pantović, Kalambura, Stevanović, Kuljanin, Kantar, Radišić.
Mlađi pioniri dočekali su ekipu Stare Pazove. Odlično odigrano prvo poluvreme,borbeno,angažovano ali u drugom totalan pad i samo 2 poena za celo poluvreme. Prvo poluvreme je putokaz kako treba i u kom pravcu ići. Gosti su ubedljivo pobedili 62:23. Nastupili su: Šuša 1, Mirković, Stefanović, Todorović 2, Simić 6, Jovanović, Božić 2, Đorić 10, Jurković, Kresović 2, Jovanović I.,Bjelić.
Poslednje ažurirano subota, 27 mart 2021 15:56
 
Napisao Moderator   
petak, 26 mart 2021 23:35

Sudije glavni akteri utakmice

Seniorska ekipa Omladinca poražena je na gostovanju u Apatinu od ekipe Dunav 2014 rezultatom 82:66. Naš tim nastupio je ponovo veoma oslabljen i sa nekoliko povređenih igrača ali su momci pružili jako dobru igru u prvom poluvremenu,čak imali i vođstvo. Ekipa iz Apatina inače nije htela da izađe u susret da se utakmica odloži dok je Omladinac uvek,svima po tom pitanju izlazio u susret.
Odlično odigrano prvo poluvreme naše ekipe,veoma disciplinovano i borbeno uz vrlo provokativno i već tada pomalo tendeciozno suđenje. Drugo poluvreme sudije uzimaju stvar u potpunosti u svoje ruke i bukvalno uništavaju bilo kakvu mogućnost da naš tim igra,ne svira se apsolutno ništa domaćinu,pojedini igrači domaće ekipe su zaštićeni dok naši igrači polako u čudu gube volju za igrom jer deluje da je svaki trud uzaludan. Uz katastrofalno suđenje posebno prvi sudija ponaša se i veoma arogantno,bahato.
Dugo KK Omladinac ni u jednoj kategoriji nije imao ovako "bezobrazno" suđenje! Ekipi Dunav 2014 čestitke na pobedi,verovatno bi pobedili i bez ovoga tako da nam nije jasno čemu takvo ponašanje. Omladinac ima još tri utakmice do kraja sezone i odigraće ih pošteno ali veliko je pitanje koliko ima smisla toliko ulagati energije,truda,snage uz ogromne troškove koje iziskuje ova liga a da onda doživite ovako nešto.
Nastupili su: Savić M. 13, Žigon 18, Vuković 6, Bošković 3, Lalević 5, SavićL. 2, Turčinović 6, Kavurin 13, Mojsejev.
Poslednje ažurirano subota, 27 mart 2021 00:11
 
Napisao Moderator   
četvrtak, 25 mart 2021 00:41

Početak utakmice odredio pobednika

Seniorska ekipa Omladinca poražena je na gostovanju u Kikindi rezultatom 104:82. Naša ekipa nastupila je sa 9 igrača i lišena pomoći Marka Dugošije. Možda je poraz s obzirom na sve okolnosti i realan ali svakako je mogao biti manjom razlikom. Domaćini su krenuli silovito i jako motivisano dok je naša igra u prvom periodu bila previše opuštena i lagana,pre svega u odbrani i tu je napravljena ključna razlika koju je Kikinda čuvala do samog kraja. Povremeno bi Omladinac došao na manji minus ali bez snage za preokret. Nastupili su: Turčinović 4, Savić M. 25, Žigon 12, Vuković 14, Bošković 7, Stojanović, Savić L..,Kavurin 20, Mojsejev.
Poslednje ažurirano četvrtak, 25 mart 2021 01:13
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>