Napisao Moderator   
nedelja, 18 april 2021 12:56

Gotova sezona 2020/2021 za mk

Zvanično takmičarski sezona je završena. Ovom prilikom misli se na mlađe kategorije s obzirom da seniori imaju još jednu utakmicu. Neki mali rezime se može izvesti.
Prvi deo lige sve ekipe igrale su stalno u gostima. Jedan deo treniralo se koliko se moglo napolje,shodno vremenskim uslovima a posle konačno od novembra u sali.
U takmičenjima mk ove sezone Omladinac je igrao u Sremu i bilo je tri ekipe.
Pioniri su zaista rasli kako je došla sala i kod njih je vidno bilo da su sve bolji kako vreme odmiče. Sa svim ekipama imaju bolji međusobni skor i na kraju će zauzeti prvo ili drugo mesto u zavisnosti od rezultata zaostalih utakmica Srema iz Sremske Mitrovice. Bilo je jako dobrih utakmica ali može se reći da je i tri meča ekipa odigrala slabije nego što može.Liga je inače bila totalno specifična kao i sve druge,kako zbog epidemije tako i zbog "svercovanja",igranja starijih igrača od propisanog godišta ali Omladinac je kao uvek igrao pošteno sa svim svojim ekipama.
Mlađi pioniri igrali su vrlo promenljivo. Bilo je odličnih utakmica i igara ali i jako loših. Sve u svemu plasman u 4 najbolje ekipe je uspeh i dobar rezultat ali igra mora biti bolja i konstantnija. Ekipa se polako popunjava,dolaze novi članovi i biće sigurno još boljih i lepših igara u narednoj sezoni.
Mini basket ekipa je nova i najmlađa ekipa i oni nažalost nisu ostvarili ove sezone ni jednu pobedu ali s obzirom da su u formiranju bilo bi i ne realno da je drugačije.Vreme je pred njima,oni tek dolaze.
Klub polako vraća brojnost,već sada se sprema za narednu sezonu a novo staro lice povremeno,naspram svojih obaveza biće i trener Željko Šušteršić koji će nam pomalo pomagati najviše u struci i individualnom radu. Klub je mišljenja da s obzirom na ogroman zaostatak, pomoć trenera Željka je neophodna. Trebaće vreme ali za sada smo zadovoljni i svi su veoma vredni i motivisani da se Omladinac popravi i podigne posle puno problema u prethodnom periodu. Uz povremeno angažovanje trenera Željka tu su i dalje Branko Kavurin(mini basket), Marko Čavić (ml.pioniri) i Dalibor Kića Šušteršić (pioniri).
pioniri jamini basketnedelja mp
Poslednje ažurirano nedelja, 18 april 2021 13:56
 
Napisao Moderator   
ponedeljak, 05 april 2021 21:10

Pioniri pobedom nad ekipom Dunava završili ligu

Pionirska ekipa Omladinca pobedila je ekipu Dunav iz Starih Banovaca 53:37. Naš tim vodio je skoro celim tokom utakmice i u potpunosti nadigrao bivše saigrače iz Starih Banovaca. Iako naša ekipa nije odigrala baš sjajno,posebno je bila loša u procentu šuta za dva poena i slobodnim bacanjima ipak je drugim elementima to nadoknadila i rutinski dobila utakmicu bez većih problema.
Čestitke ekipi za pobedu ali i rezultat ove sezone u takmičenju. Ekipa tek od novembra trenira u svojoj sali,uz velike probleme sa epidemijom Kovida, opet je pruženo puno dobrih igara i tim se nalazi među prve tri ekipe u Sremu. Ekipa je radila koliko je to bilo moguće ali vidi se da sa ulaskom u svoju salu će se i kvalitet igara i rada poboljšati puno. Strpljenje, uporan i kvalitetan rad vratiće Omladinac tamo gde je bio godinama pre.
Na današnjoj utakmici nastupili su: Savić 9, Kantar 15, Rašić 7, Kalambura 5, Jocić, Pantović 10, Stevanović, Prekodravac 5, Radišić, Ilić, Kuljanin 2.
Poslednje ažurirano ponedeljak, 05 april 2021 21:38
 
Napisao Moderator   
nedelja, 04 april 2021 20:30

Izuzetno dobra igra i važna pobeda

Seniorska ekipa Omladinca pobedila je kk Velika Kikinda iz Kikinde ubedljivo 94:60. Jako dobra igra,borbeno,požrtvovano za svaku loptu i gosti su u potpunosti zaustavljeni. Od prvog do poslednjeg minuta na utakmici je postojao samo jedan tim,Omladinac. Bitna pobeda u borbi za opstanak,praktično jedan od konkurenata je izbačen a ostalo je još dva kola do kraja lige. Nastupili su: Savić M. 29, Žigon 19, Vuković 7, Turčinović, Lalević 15, Savić L.2, Kavurin 14, Mojsejev, Dugošija 8.
 
Napisao Moderator   
subota, 03 april 2021 14:27

Odlični mlađi pioniri

Mlađi pioniri odigrali su utakmicu plej ofa sa ekipom Dunav iz St.Banovaca. Gosti su bili favoriti ali naš tim odigrao je za razliku od prve utakmice u Starim Banovcima neuporedivo bolje,borbenije,angažovanije. Bilo je puno grešaka ali se dalo sve od sebe. Vidi se da se radilo i da ekipa polako napreduje,svakako da sada sa osnovnim uslovima za rad mora se poboljšavati i igra. Naš tim je poražen 44:55 ali pomak u igri je vidan. Za Omladinac su nastupili: Jurković, Šuša, Prekodravac 11, Mirković, Todorović 4, Simić 21, Jovanović U.i I., Božić, Kresović 2, Đorić 6, Bjelić.
nedelja mp
Poslednje ažurirano subota, 03 april 2021 14:56
 
Napisao Moderator   
ponedeljak, 29 mart 2021 08:10

Završena mini basket liga

U našoj sali odigrano je poslednje kolo mini basket lige. Pobednik ove sezone je Železničar iz Inđije. Naša najmlađa ekipa poražena je u poslednjem kolu od Dunava iz Starih Banovaca. Ova ekipa je u fazi formiranja,nakon skoro dve godine konačno pristižu novi članovi pa će vremenom uz rad dečaci biti bolji.
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>