Napisao Moderator   
subota, 25 januar 2020 18:26

Bez snage i energije

U subotu su utakmice odigrali kadeti i pioniri,obe u Batajnici i oba tima su poražena. Kadeti su igrali sa ekipom BB Basket iz Mladenovca i ubedljivo su izgubili 45:97. Nakon solidno odigranog prvog poluvremena i minusa od samo 12 poena,drugo poluvreme očekivano katastrofa i samo 16 datih poena. Dok se moglo igralo se,uz sedam igrača i po dva treninga od sat vremena više ne može,posebno jer je danas ekipa i psihički potonula nakon velikog minusa pa nije bilo više ni želje u drugom poluvremenu. Nastupili su: Graovac 10, Komljenović, Turčinović 4, Ševo 12, Kovač 7, Krstić 4, Martinović 8.
Pioniri su poraženi od ekipe Save 33:59. Slična situacija kao i sa kadetskom utakmicom,vođstvo čak u prvom periodu 12:10 ali kako utakmica odmiče polako nestaje snage i ekipa pada,dok ekipa Save uvećava prednost. U obe utakmice naši timovi padaju i sa željom za borbom čim nestaje kondicije tako da su protivnicima ovo bile lake utakmice.
Nažalost dok se u jesenjem periodu moglo malo trenirati,napolje ,moglo se i igrati nešto,kako je došla zima i salu nemamo ekipe razumljivo totalno padaju. Nemoguće je igrati bez minimum treninga uz stalna gostovanja tako da je sve ovo sasvim razumljivo,realno i dok nam se sala ne završi tako je. Jedino važno je da klub opstane i kapa dole svima koji se trude oko toga i ko je ostao uz klub kad je najteže a jako teško jeste. Ipak igrači moraju da se trude i daju maksimum koliko je moguće a ne da se lako predaju. Na ovoj utakmici nastupili su: Savić 4, Kantar 2, Rašić 6, Kalambura 5, Radišić, Pantović, Stevanović, Tasić 6, Stojnić 6, Ilić, Kuljanin 2, Prekodravac 2.
U ligama kadeta i pionira sad ide pauza do kraja februara.
 
Napisao Moderator   
petak, 24 januar 2020 17:20

Mini basket festival "Rajko Žižić"

Naša najmlađa ekipa,mini basket 2009 godište i mlađi učestvovala je na Mini basket festivalu "Rajko Žižić" u Beogradu. Naš tim igrao je u petak dve utakmice. Prvo sa ekipom Smederevo 1953 pa sa ekipom BKK Radnički iz Beograda. Zabeleženi su pobeda i minimalan poraz ali to uopšte nije u prvom planu,važno je da su svi igrali, da se ekipa borila i da su pokazali solidno znanje i napredak. Nastupili su: Radosavljević,Simić,Prekodravac,Todorović,Božić,Glušac,Marić,Matić,Ristevski,Šuša,Jurković.
mb zizic
Poslednje ažurirano petak, 24 januar 2020 17:37
 
Napisao Moderator   
subota, 18 januar 2020 18:15

Odlične utakmice naše tri ekipe

Pioniri su gostovali u petak u Beogradu ekipi Beokoš. Naš tim je posle jako neizvesne i zanimljive utakmice poražen 54:47 i to u samom finišu. Velika šteta jer naša ekipa je isto mogla biti pobednik,čak se može reći da je svojim greškama poražena. Ipak,s obzirom na sve okolnosti dobar rezultat. Nastupili su: Prokopljević, Savić 4, Kantar, Rašić 11, Kalambura 4, Stevanović, Tasić 8, Stojnić 6, Prekodravac 14, Radišić, Ilić, Kuljanin.
Mlađi pioniri igrali su u Batajnici kao domaćini sa ekipom Umke i ostvarili pobedu 43:14. Solidna igra,vođstvo našeg tima celim tokom utakmice i vidan blagi napredak u igri. Posebno je naš tim bio dobar u odbrani. Nastupili su: Šuša, Trbović 4, Prekodravac 11, Jurković, Todorović, Simić 17, Božić 1, Gabrić, Đorić, Kresović 2, Marinković 6, Bjelić 2.
Kadeti su takođe bili domaćini u Batajnici. Igrali su sa prvoplasiranom ekipom Eko Sport iz Beograda i poraženi su 54:64 ali je viđena dosta dobra igra. Gosti su vodili celim tokom utakmice ali naš tim je stalno bio blizu,bez snage za preokret. Ova ekipa je sačinjena od igrača koji su mlađi po jednu i dve godine,pola njih su po godištu pioniri ali ove sezone se odlično drže sa svim protivnicima upkos tome,kao i maloj brojnosti.
Ekipi će puno značiti taktički,igranje u ovom uzrastu. Nastupili su: Graovac 3, Komljenović, Turčinović 19, Ševo 3, Kovač 7, Krstić, Đorđić 22.
Kod sve tri ekipe se vidi da fali treninga i svi će biti još puno bolji kada se vratimo u svoju salu po završetku radova a povratak se polako bliži.
Poslednje ažurirano subota, 18 januar 2020 18:50
 
Napisao Moderator   
ponedeljak, 13 januar 2020 23:31

Kadeti bez snage za preokret

Naša kadetska ekipa poražena je u Beogradu od ekipe Zvezdare 68:46. Domaći tim je celim tokom utakmice vodio ali naš tim je stalno bio blizu. U jednom trenutku i na -5 ,pa se domaći tim odlepio na -11,potom je opet naš tim smanjio na -7 ali nije bilo snage za potpuni preokret. Ekipa je nastupila sa osam igrača: Graovac 10, Komljenović 2, Turčinović 10, Ševo 6, Kovač 6, Krstić 3, Đorđić 2, Martinović 7.
 
Napisao Moderator   
nedelja, 12 januar 2020 16:08

Poraz ml.pionira i pionira

Mlađi pioniri gostovali su drugoplasiranoj ekipi Mondo Basket iz Zemuna i poraženi su 43:16. Odličan početak utakmice naše ekipe i vođstvo 8:3 ali posle se staje,pada u igri i nakon dobrog rezultata u prvoj četvrtini 13:11 u drugom periodu naš tim nije postigao ni jedan poen. Drugo poluvreme je odigrano korektno ali mora puno borbenije,nije se dao maksimum,bez obzira što je realno domaći tim dosta kvalitetniji. Treba vreme ali moraju se i drugi igrači više angažovati da postignu poene. Nastupili su: Jurković, Šuša, Marinković, Božić, Kresović, Gabrić, Bjelić 3, Todorović, Prekodravac 4, Simić 9.
Pioniri su bili domaćini u Batajnici ekipi Beovuk,prvoj ekipi na tabeli koja je bez poraza i jednoj od najboljih ekipa u Beogradu u ovom uzrastu. Veliki problem naš tim imao je oko sastava za ovu utakmicu s obzirom da je zbog raspusta u Vojvodini puno igrača bilo odsutno i bolesno tako da je ekipa nastupila sa desetoricom. Ekipa se borila i odigrala solidno koliko se može sa ovakvim protivnikom ali sa dosta straha,igrači moraju biti puno hrabriji i odlučniji. Biće ovo jedno iskustvo koje će koristiti u sledećim utakmicama. Nastupili su: Kalambura 2,Prokopljević S.,Kantar, Rašić 4, Radišić, Ilić, Prekodravac 8, Stojnić 6, Savić 5, Prokopljević J. Beovuk je pobedio ubedljivo 25:80.
Poslednje ažurirano nedelja, 12 januar 2020 16:44
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>