Napisao Moderator   
nedelja, 02 februar 2020 19:37

Najmlađima malo falilo za pobedu,seniori prva pobeda

Najmlađa ekipa Omladinca odigrala je utakmicu u Staroj Pazovi sa ekipom St.Pazova 1 i posle velike borbe je poražena 36:31. Solidna igra naših dečaka,borba i neizvesnost celim tokom ali kao i do sada,nema snage,ove nedelje ekipa nije imala ni jedan trening. Ipak pokazan je određen napredak u igri i dosta igrača se upisalo u strelce što do sada nije bio slučaj.
Seniori su zabeležili prvu pobedu u ligi. Posle velike borbe i neizvesne utakmice nakon produžetka pobedili su ekipu Topole 101:96.
Poslednje ažurirano nedelja, 02 februar 2020 21:18
 
Napisao Moderator   
nedelja, 26 januar 2020 17:48

Fantastični mlađi pioniri

Mlađi pioniri gostovali su u Beogradu ekipi Ras i zabeležili novu,treću pobedu rezultatom 28:23. Jako dobra igra naše ekipe,velika borba i vrlo neizvesna utakmica celim tokom,najčešći rezultat tokom utakmice bio je nerešeno. Igralo se timski i svi su dali određen doprinos,mada treba pohvaliti danas Simića koji je u bukvalnom smislu izgarao na terenu. Borbenost na današnjoj utakmici je primer kako treba uvek igrati kao i primer ostalim ekipama da bez obzira na jako malo treninga treba dati sve od sebe i ne odustajati do kraja. Nastupili su: Bjelić, Marinković 2, Božić 2, Šuša, Gabrić, Kresović, Puškarov 2, Đorić 3, Jurković, Trbović, Simić 17, Prekodravac 2.
Mlađi pioniri sledeću ligašku utakmicu igraju 22.02.2020 god.,do tada je pauza u takmičenju.
Poslednje ažurirano nedelja, 26 januar 2020 18:03
 
Napisao Moderator   
subota, 25 januar 2020 18:26

Bez snage i energije

U subotu su utakmice odigrali kadeti i pioniri,obe u Batajnici i oba tima su poražena. Kadeti su igrali sa ekipom BB Basket iz Mladenovca i ubedljivo su izgubili 45:97. Nakon solidno odigranog prvog poluvremena i minusa od samo 12 poena,drugo poluvreme očekivano katastrofa i samo 16 datih poena. Dok se moglo igralo se,uz sedam igrača i po dva treninga od sat vremena više ne može,posebno jer je danas ekipa i psihički potonula nakon velikog minusa pa nije bilo više ni želje u drugom poluvremenu. Nastupili su: Graovac 10, Komljenović, Turčinović 4, Ševo 12, Kovač 7, Krstić 4, Martinović 8.
Pioniri su poraženi od ekipe Save 33:59. Slična situacija kao i sa kadetskom utakmicom,vođstvo čak u prvom periodu 12:10 ali kako utakmica odmiče polako nestaje snage i ekipa pada,dok ekipa Save uvećava prednost. U obe utakmice naši timovi padaju i sa željom za borbom čim nestaje kondicije tako da su protivnicima ovo bile lake utakmice.
Nažalost dok se u jesenjem periodu moglo malo trenirati,napolje ,moglo se i igrati nešto,kako je došla zima i salu nemamo ekipe razumljivo totalno padaju. Nemoguće je igrati bez minimum treninga uz stalna gostovanja tako da je sve ovo sasvim razumljivo,realno i dok nam se sala ne završi tako je. Jedino važno je da klub opstane i kapa dole svima koji se trude oko toga i ko je ostao uz klub kad je najteže a jako teško jeste. Ipak igrači moraju da se trude i daju maksimum koliko je moguće a ne da se lako predaju. Na ovoj utakmici nastupili su: Savić 4, Kantar 2, Rašić 6, Kalambura 5, Radišić, Pantović, Stevanović, Tasić 6, Stojnić 6, Ilić, Kuljanin 2, Prekodravac 2.
U ligama kadeta i pionira sad ide pauza do kraja februara.
 
Napisao Moderator   
petak, 24 januar 2020 17:20

Mini basket festival "Rajko Žižić"

Naša najmlađa ekipa,mini basket 2009 godište i mlađi učestvovala je na Mini basket festivalu "Rajko Žižić" u Beogradu. Naš tim igrao je u petak dve utakmice. Prvo sa ekipom Smederevo 1953 pa sa ekipom BKK Radnički iz Beograda. Zabeleženi su pobeda i minimalan poraz ali to uopšte nije u prvom planu,važno je da su svi igrali, da se ekipa borila i da su pokazali solidno znanje i napredak. Nastupili su: Radosavljević,Simić,Prekodravac,Todorović,Božić,Glušac,Marić,Matić,Ristevski,Šuša,Jurković.
mb zizic
Poslednje ažurirano petak, 24 januar 2020 17:37
 
Napisao Moderator   
subota, 18 januar 2020 18:15

Odlične utakmice naše tri ekipe

Pioniri su gostovali u petak u Beogradu ekipi Beokoš. Naš tim je posle jako neizvesne i zanimljive utakmice poražen 54:47 i to u samom finišu. Velika šteta jer naša ekipa je isto mogla biti pobednik,čak se može reći da je svojim greškama poražena. Ipak,s obzirom na sve okolnosti dobar rezultat. Nastupili su: Prokopljević, Savić 4, Kantar, Rašić 11, Kalambura 4, Stevanović, Tasić 8, Stojnić 6, Prekodravac 14, Radišić, Ilić, Kuljanin.
Mlađi pioniri igrali su u Batajnici kao domaćini sa ekipom Umke i ostvarili pobedu 43:14. Solidna igra,vođstvo našeg tima celim tokom utakmice i vidan blagi napredak u igri. Posebno je naš tim bio dobar u odbrani. Nastupili su: Šuša, Trbović 4, Prekodravac 11, Jurković, Todorović, Simić 17, Božić 1, Gabrić, Đorić, Kresović 2, Marinković 6, Bjelić 2.
Kadeti su takođe bili domaćini u Batajnici. Igrali su sa prvoplasiranom ekipom Eko Sport iz Beograda i poraženi su 54:64 ali je viđena dosta dobra igra. Gosti su vodili celim tokom utakmice ali naš tim je stalno bio blizu,bez snage za preokret. Ova ekipa je sačinjena od igrača koji su mlađi po jednu i dve godine,pola njih su po godištu pioniri ali ove sezone se odlično drže sa svim protivnicima upkos tome,kao i maloj brojnosti.
Ekipi će puno značiti taktički,igranje u ovom uzrastu. Nastupili su: Graovac 3, Komljenović, Turčinović 19, Ševo 3, Kovač 7, Krstić, Đorđić 22.
Kod sve tri ekipe se vidi da fali treninga i svi će biti još puno bolji kada se vratimo u svoju salu po završetku radova a povratak se polako bliži.
Poslednje ažurirano subota, 18 januar 2020 18:50
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>