banner201819
Napisao Moderator   
četvrtak, 29 avgust 2019 22:58

Prva pripremna utakmica

ras 2
Seniorska ekipa Omladinca otvorila je novu sezonu što se utakmica tiče ! Naš tim odigrao je prvu utakmicu u Beogradu sa ekipom Ras . Naša mlada ekipa nastupila je tek nakon nekoliko treninga i još uvek u ne kompletnom sastavu ali se pokazala fantastično ! Viđena je dobra igra ,zalaganje i odnos i tim je na dobrom putu. Puno rada treba jer je ekipa nova i sa jako malo iskustva u seniorskoj košarci ali prvi utisak je da dobar i težak rad na treninzima već pokazuje određen napredak. Daleko je puno od onoga što treba ali lepo izgleda za prvi put. Naš tim je vodio celim tokom i ubedljivo pobedio .
Poslednje ažurirano četvrtak, 29 avgust 2019 23:21
 
Napisao Moderator   
nedelja, 18 avgust 2019 17:44

TURNIR U ŠIMANOVCIMA

KK Pink iz Šimanovaca je povodom seoske slave organizovao turnir u kategoriji mlađih pionira . Na turniru su učestvovale ekipe KK Pink iz Šimanovaca , KK Jadran iz Golubinaca i KK Omladinac iz Novih Banovaca . Turnir se igrao po principu svako sa svakim ,pobednici su svi i svi su dobili medalje i pehare . KK Omladinac je pokazao dobro znanje u košarkaškim veštinama,sva deca su igrala i bila zadovoljna.
Zahvaljujemo se Košarkaškom klubu Pink i Mesnoj zajednici Šimanovci na dobroj ,odličnoj organizaciji turnira !   


simanovci 14 -manja
Poslednje ažurirano nedelja, 18 avgust 2019 18:34
 
Napisao Moderator   
petak, 16 avgust 2019 21:25

Seniorski tim kreće sa pripremama

                                                                                     


Prvi tim Košarkaškog kluba "Omladinac" počinje sa pripremama za nastupajuću sezonu ! Biće ovo jako teška i izazovna sezona s obzirom na radove na rekonstrukciji naše sale u Novim Banovcima. Seniorski tim će treninge i utakmice imati u salama u okolnim mestima.
Prvi trening je u PONEDELJAK  19.08 sa početkom u 20:30 u sali u Starim Banovcima ! Ekipa će biti jako mlada ali uz dobar i kvalitetan rad sigurno će pružati dobre igre ,lepu i atraktivnu košarku .
Poslednje ažurirano petak, 16 avgust 2019 22:18
 
Napisao Moderator   
subota, 10 avgust 2019 14:25

Najmlađi vredno rade

 Pripreme za novu sezonu za mlađe kategorije pocele su 03.08 a jedan deo dece sa svojim trenerima vredno radi na planini,Tari.


Poslednje ažurirano subota, 10 avgust 2019 14:39
 
Napisao Moderator   
ponedeljak, 05 avgust 2019 12:51

Trener Željko ponovo na mestu uspeha

Jednoglasnom odlukom Upravnog odbora Košarkaškog kluba "OMLADINAC" na mesto trenera prvog tima ,seniorske ekipe kluba imenovan je dugogodišnji dokazani stručnjak i veliki zaljubljenik u košarku Željko Šušteršić-Šuško ! Željko je i predsednik kluba i bio je jedan od prvih trenera nakon osnivanja kluba,pa se može reći da je pravo rešenje u trenutnoj situaciji. Koncepcija i vizija ljudi u klubu i trenera Željka se u potpunosti podudaraju ,da ekipu čine mladi igrači i da tim bude sastavljen od naše dece ,igrača iz Podunavlja i okoline . S obzirom na jako otežanu situaciju zbog rekonstrukcije naše sale ,biće poteškoća i ekipa će veći deo sezone morati igrati i trenirati u drugim ,okolnim salama ali Željko je bez dileme kao i do sada uvek,prihvatio da pomogne klubu i svojim znanjem,iskustvom i velikom energijom koju uvek ima doprinese koliko može .
Stav kluba je da prvi tim Omladinca ove sezone nema nikakav rezultatski imperativ .
Trener Željko pored seniorske ekipe biće kao i uvek tu na raspolaganju svim ostalim ekipama i trenerima u smislu stručnog rada i vodiće kadetsku i pionirsku ekipu .
Željko je počeo bavljenje košarkom u KK Zadar,potom OKK Beograd ,PSG Pforzheim (Nemačka), KK Lifam St.Pazova ,kratko Omladinac N.Banovci i na kraju OKK Dunav St.Banovci gde je i završio sa igračkom karijerom .
Trenerski ,Željko je počeo prvo u Banovcima ali ubrzo je stigao poziv u Barmer TV Wuppertal (Nemačka) gde je radio sa mlađim kategorijama ,posle bio pomoćni trener u ženskoj ekipi koja se takmičila u ženskoj Bundes ligi. Nakon dve godine vraća se u Srbiju i tadašnja uprava ga angažuje u našem klubu. Od tada Omladinac beleži veliki uspon i istorijski plasman u tada Drugu Srpsku ligu ,grupa Sever. Na EP u košarci 2005. godine u našoj zemlji Željko je bio uz Nemačku reprezantaciju kao tim menadžer ,zadužen za organizaciju i komunikaciju sa organizatorom.
Od 2014. do 2016. godine bio je trener bundes ligašu u BG Gottingen (Nemačka) gde je bio zadužen za rad sa mladim igračima,vodio mladi seniorski tim i bio glavni trener za individualni rad. Od kraja 2016. godine vratio se u Srbiju i ponovo je angažovan u KK Omladinac .
U sezoni 2017/2018 ŽKK Stara Pazova je angažovala trenera Željka kako bi ostvarili zacrtane ciljeve u toj sezoni i sa seniorskom ekipom ostvaren je plasman u viši rang takmičenja a kadetska ekipa osvojila je četvrto mesto u Jedinstvenoj kadetskoj ligi Srbije !
Radio je i radi na mnogim kampovima u zemlji i inostranstvu.
Može se reći da je Željko prepoznatljivo lice Omladinca i još jednom se pokazalo da voli klub i da u je u bilo kojoj situaciji tu za pomoć !
Poslednje ažurirano ponedeljak, 05 avgust 2019 15:27
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>