banner201819
Napisao Moderator   
sreda, 31 jul 2019 09:17

Početak priprema KK OMLADINAC!             

Košarkaški klub Omladinac iz Novih Banovaca počinje sa pripremama za novu sezonu. Ova sezona biće puno drugačija i ima promena u funkcionisanju kluba. Naime,na sastanku užeg rukovodstva KK Omladinac i KK Dunav u junu mesecu ,uprava KK Dunava iz St.Banovaca odlučila je da ubuduće svaki klub radi odvojeno,kao što je bilo pre. Naš pristanak na spajanje posle više godina insistiranja od strane  KK Dunava bio je u interesu dece,njihovog druženja i napretka u košarci što  i ostaje naš cilj. Zbog promene prvobitnog dogovora o funkcionisanju dva kluba od strane Dunava razišli smo se,korektno i želimo sve najbolje KK Dunavu u daljem radu !
Biće puno izmena  u rukovođenju kluba ,upravnom odboru ,biće novih ljudi a treneri u KK Omladincu ostaju provereni i dokazani treneri i pedagozi u radu posebno sa decom i mlađim kategorijama koji godinama imaju i odlične rezultate u takmičenjima. U prethodne četiri godine ,treneri Željko Šušteršić ,nastavnik i trener Dalibor Šušteršić kao i Marko Čavić u zajedničkoj koncepciji sa KK Dunavom ,beležili su najbolje rezultate ,osvajanja prvenstva i Srema i Vojvodine,što je bio slučaj i kada smo funkcionisali odvojeno i samostalno a biće i u buduće !!! Detaljnije o trenerima i novostima u klubu biće objavljivano u narednim danima.
Naša sala u Novim Banovcima se rekonstruiše i slobodno možemo reći da ćemo po završetku radova imati jednu od najlepših sala u okolini ! Sportska hala koja se gradi u Starim Banovcima očekuje se da bude gotova sredinom naredne godine i u njoj će trenirati svi klubovi iz Podunavlja pa i KK Omladinac tako da ćemo imati jako dobre uslove za rad. Period do završetka naše sale moraćemo da prebrodimo treniranjem napolje i u salama u okolnim mestima.
Sa treniranjem  mlađe kategorijame kreću u SUBOTU 03.08 i to :
- Mini basket ekipa (2008/2009 god.i mlađi ) u SUBOTU 03.08 u 9 časova ,otvoren teren na Kablaru ,naselje Banovci-Dunav.
-Pioniri i mlađi pioniri (2006/2007) u SUBOTU 03.08 u 18 časova ,sala u STARIM Banovcima.
-Pioniri i kadeti (2003/2004/2005) u SUBOTU 03.08 u 19 časova ,sala u STARIM Banovcima.
Prvi tim ,seniori sa pripremama počinju u PONEDELJAK 19.08 a termin i mesto biće objavljeni naknadno !
Velika novost za seniorsku ekipu KK Omladinac je da želimo da se forsiraju i igraju u našem ,novobanovačkom klubu naša deca ,deca i igrači iz BANOVACA ,što do sada nije bio slučaj !
Koristimo priliku da pozovemo sve igrače ,seniore koji su iz našeg mesta i okoline da se priključe našoj seniorskoj ekipi!
Ostaje da sva deca koja su platila, idu na klubske pripreme na Taru bez obzira na ova dešavanja. Da podsetimo ,polazak je u sredu 07.08 a vreme i detalje saopštićemo naknadno .
Pozivamo svu decu željnu sporta i druženja da budu deo Košarkaškog kluba  Omladinac iz Novih Banovaca ,deo naših uspeha i učenja kako dobrim radom možemo sve !
Pozivamo i bivše članove,igrače ,ljubitelje košarke ,sponzore i sve ljude dobre volje da nam pomognu na bilo koji način i da se uključe u klub ,svima su vrata širom otvorena i svaka pomoć je dobrodošla !!!
Kontakt telefoni za upis dece i bilo koje informacije za klub su :
062/553 -493 Dalibor
063/70-63-604 Željko
069/713-228   Marko
Poslednje ažurirano sreda, 31 jul 2019 21:04
 
nedelja, 26 maj 2019 19:36

IN MEMORIAM: Nikola Obradović Džo (1994-2019)

nikolaobradovic     Sa velikom tugom u srcu obaveštavamo sve prijatelje da je posle duge i teške bolesti preminuo Nikola Obradović Džo. Nikola je rođen 1994.godine i bio je dugogodišnji član Košarkaškog kluba Omladinac, kao igrač, od mlađih kategorija do prvog tima. Sahrana će se obaviti u ponedeljak 27.maja na novom groblju u Starim Banovcima u 15h.
 
nedelja, 26 maj 2019 19:33

Kadeti učestvovali na turniru u Bečeju

kadetiroda19     Kadetska selekcija bila je učesnik međunarodnog Roda Kupa, koji se svake godine tradicionalno održava u Bečeju. U grupi sa našom, bile su i ekipe Sopron iz Mađarske, Strumica iz Severne Makedonije i Vrbas. U grupi su ostvarene dve pobede i jedan poraz, čime je zauzeto drugo mesto u grupi. Ubedljivo su savladane ekipe iz Mađarske i S.Makedonije, dok je u ravnopravnoj i kvalitetnoj utakmici, Vrbas slavio u neizvesnom meču rezultatom 41:46. Poslednjeg dana turnira usledila je utakmica za treće mesto i još jedan neizvestan meč u kome je naša selekcija poražena od ekipe Skadarlija iz Beograda. Iako je u ekipi bilo osam kadeta uz dva pionira, u četiri utakmice pružena je dobra igra na Roda Kupu 2019.
 
ponedeljak, 13 maj 2019 22:12

Mlađi pioniri poraženi u polufinalu

Plasman među 4 u Vojvodini veliki uspeh

mp12019     Mlađi pioniri zaustavljeni su u polufinalu Kvalitetne lige Vojvodine. Nakon odlične igre i pobede u četvrtfinalu nad ekipom Tamiša, naša selekcija poražena je od ekipe Petrovgrad iz Zrenjanina, novog prvaka Vojvodine, rezultatom 57:35.
     Odlično je počeo naš tim i petorka koja je igrala prvu četvrtinu pokazala je dobru igru. U drugoj deonici, druga petorka je podbacila, što je protivnik iskoristio i stvorio, ispostaviće se, ključnu prednost. U drugom poluvremenu nije bilo dovoljno snage i energije da se stigne prednost protivnika. Na ovoj utakmici nastupili su: Kantar 6, Rašić 6, Čavić 4, Tanović 2, Pantović 6, Ilić, Tasić 6, Stojnić, Kuljanin 2, Prokopljević, Prekodravac i Kalambura 3.
     Mlađi pioniri iza sebe imaju jako uspešnu sezonu. Osvojeno je prvo mesto u Sremu a zatim i plasman među četiri najbolje ekipe u Vojvodini, što uzevši u obzir sve okolnosti i konkurenciju, predstavlja izuzetan uspeh.
 
petak, 10 maj 2019 21:27

Mlađi pioniri u polufinalu prvenstva Vojvodine

u13f8cet19     Mlađi pioniri plasirali su se u polufinale Kvalitetne lige Vojvodine, savladavši u četvrtfinalu, u Pančevu, ekipu Tamiša rezultatom 70:44 (21:12, 16:08, 18:10, 15:14). Naša selekcija odigrala je odlično, vrlo borbeno i na kraju zasluženo slavila. Nastupili su Kalambura 2, Kantar 3, Čavić 6, Pantović 10, Tasić 8, Stojnić 8, Prekodravac 7, Prokopljević, Tanović 8, Rašić 6, Kuljanin 12 i Ilić.
     Polufinale je na programu sutra, u Somboru od 14h30, a protivnik je Petrovgrad iz Zrenjanina. U drugom polufinalu sastaju se Joker iz Sombora i Kris Kros iz Pančeva.
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>