Napisao Moderator   
utorak, 05 novembar 2019 18:12

Naši košarkaši ponovo prvi i na Okružnom školskom takmičenju !

Nakon osvojenog prvog mesta na Opštinskom školskom takmičenju,ekipa naše škole, igrači i nastavnik,trener našeg kluba ponovili su uspeh i napravili još jedan podvig i ponovo kao prošle godine osvojili i Okružno takmičenje i plasirali se kao prvaci Sremskog okruga na Međuokružno takmičenje na kome će učestvovati pored naše škole prvak Beograda,prvak Valjevskog i prvak Šabačkog okruga.
Okružno takmičenje održano je u utorak 05.11.2019 godine u Staroj Pazovi a naša ekipa je opet bila fantastična . U polufinalu pobeđena je škola iz Inđije a u finalu škola iz Sremske Mitrovice .
OŠ nikola Tesla postala je prepoznatljiva u košarci i godinama beleži odlične rezultate na školskim takmičenjima a saradnja kluba i škole je odlična.
Bravo ,čestitke za ekipu !
kosarka okruzno
Poslednje ažurirano utorak, 05 novembar 2019 18:38
 
Napisao Moderator   
utorak, 05 novembar 2019 17:13

Poraz seniora

Seniorski tim ove sezone organizaciono i trenerski, funkcioniše odvojeno od ostalih ekipa i zaduženi su drugi ljudi,treneri Željko i Dalibor- Kića još od trećeg kola više nisu angažovani  oko seniorske ekipe zbog problema sa terminima za treninge i utakmice ,svu snagu i posvećenost prebacili su na opstanak mlađih kategorija kluba.
Seniorska ekipa poražena je u okviru petog kola Prve Regionalne lige kao domaćin u sali u Vojki od ekipe Slobode iz Novog Sada 56:96.
  Poene su postigli : Rajšić 7,Vranješ 5, Crnomarković 7, Savić 20 ,Gojak 3, Bošković 5 , Savić 9 .
Poslednje ažurirano utorak, 05 novembar 2019 17:51
 
Napisao Moderator   
nedelja, 03 novembar 2019 13:33

Utakmice kadeta i mini basket ekipe

Kadetska ekipa Omladinca odigrala je prijateljsku utakmicu u Beogradu sa KK Žarkovo . Odlično odigrana prva četvrtina i u odbrani i u napadu i minimalno vođstvo domaćina. U drugom periodu dolazi do pada i domaćini dominiraju u tom delu igre. Drugo poluvreme naš tim igra bolje ali nedovoljno za neki preokret . Ekipa Žarkova je zasluženo pobedila. Prva četvrtina je pokazatelj kako treba igrati i da ekipa može dosta ali nažalost nedostatak treninga je presudan ,ipak je teško izdržati u jakom tempu sa protivnikom koji je u punoj formi i takmičarskom ritmu a ne trenirati koliko je potrebno a ove sezone mora se tako izgurati.
Mini basket ekipa odigrala je utakmicu mini basket lige Srema u Starim Banovcima sa ekipom Dunava. Nisu naši dečaci odigrali baš borbeno ali možda je u ovom trenutku to i realno kad se sagledaju sve okolnosti i broj treninga,odsustva i svi problemi sa kojima se susrećemo ove sezone.
Domaći tim je bio bolji danas i zasluženo ubedljivo pobedio .Rezultat je ne bitan u ovom uzrastu ali mora se učiti kroz utakmice i boriti,dati sve od sebe koliko je moguće u tom trenutku.
Borimo se da Omladinac opstane,a u martu otprilike kada se vratimo u svoj dom ,svoju salu sve stvari će se vratiti na svoje mesto ,moramo biti strpljivi još par meseci i pregrmeti ovaj težak period za klub,pa nastaviti tamo gde smo stali  i to mnogo jače i sa velikom dozom želje uz mnogo lepe uslove za rad koje ćemo imati.
Glavu gore ,idemo dalje i borimo se to je odlika pravih sportista !
ned 5
Poslednje ažurirano nedelja, 03 novembar 2019 14:46
 
Napisao Moderator   
četvrtak, 31 oktobar 2019 23:36

Prijateljske utakmice

Pioniri i najmlađa mini basket ekipa odigrali su utakmice u Beogradu sa KK Novi Beograd 7 . U sredu su igrali pioniri a u četvrtak mini basket ekipa. Bile su to dve trening utakmice sa dobrim protivnikom i puno su koristile našim dečacima. U najmlađoj ekipi nekima je to tek prva utakmica uopšte. Polako i strpljivo ,radom napredovaće ,za sve treba vreme ali obe ekipe su odigrale sasvim korektno .
mb bg 6
 
Napisao Moderator   
utorak, 29 oktobar 2019 16:30

Dominacija naše škole u košarci !

U utorak 29.10.2019 godine održano je Školsko Opštinsko takmičenje u košarci u hali Park u Staroj Pazovi .Naša škola,OŠ Nikola Tesla iz Novih Banovaca odbranila je naslov najbolje škole u Opštini i tako potvrdila primat i još jednom se pokazalo da se u Novim Banovcima igra odlična košarka i da Košarkaški klub "OMLADINAC "  jako kvalitetno radi. Ovo je peta godina uzastopno kako je naša škola prvak Opštine što je ogroman uspeh.
S obzirom na probleme koje klub ima oko treniranja i da se naša sala rekonstruiše ovaj uspeh još više dobija na značaju !  Čestitke momcima koji su igrali na takmičenju  kao i nastavniku fizičkog vaspitanja a našem treneru ,na ovom uspehu ,ekipa je zaista delovala fantastično !
kosarka opstinsko
Poslednje ažurirano utorak, 29 oktobar 2019 17:09
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>