Napisao Moderator   
ponedeljak, 07 decembar 2020 19:58

Omladinac-Hajduk 86:97

Seniori Omladinca poraženi su kao domaćini u hali Park u St.Pazovi od ekipe Hajduk iz Kule 86:97. Ovo je peti poraz naše ekipe u ligi uz tri pobede koje imaju do sada. Prvo poluvreme proteklo je u izjednačenoj borbi ali u drugom poluvremenu gosti se mnogo bolje snalaze,igraju organizovanije i bolje i prelamaju utakmicu u svoju korist.
 
Napisao Moderator   
sreda, 02 decembar 2020 21:33

Sastanak UO i NO KK Omladinac

U utorak je održan sastanak šireg sastava Upravnog i Nadzornog odbora KK Omladinac. Mnogo tema je bilo aktuelno a glavna je trenutno stanje kluba i planovi za ubuduće. Konstatovano je da je klub u jako teškoj poziciji,kako zbog dešavanja u proteklih nekoliko godina tako zbog sale koju klub nije imao skoro godinu ipo dana i da će trebati godine da se klub u potpunosti povrati i oporavi. Finansijska situacija je takođe teška ali najviše zahvaljujući pravim prijateljima kluba,nekoliko sponzora kao i krajnje domaćinskim i štedljivim odnosom rukovodstva izguraće se sve što treba,za sada samo najneophodnije. Ono što je dobro je da klub sada može bar trenirati u svojoj sali ali još ne može igrati utakmice a i situacija sa epidemijom Kovida 19 veoma otežava funkcionisanje. U budućnosti klub mora biti apsolutno samostalan,voditi se svojim pravcem i reorganizovati mnoge stvari koje nisu bile dobre. Sve naše ekipe bile su prilično hendikepirane po pitanju treninga,puno se izgubilo u smislu rada a pomoć u vidu nekog termina za decu jedino je bila minimalno prisutna od Karate kluba iz St.Banovaca. Klub je opstao teškom mukom,velikim entuzijazmom i energijom pojedinih članova a svakako dece i roditelja koji klub nisu napustili ni u ovim najtežim okolnostima od osnivanja. Kreće se praktično ne od nule već iz minusa ali želju imaju svi i strpljenjem i velikim angažovanjem svih klub će se postepeno vraćati u normalu. Naravno tu su da pomognu opet oni koji su uz klub godinama,pa i od osnivanja,Upravu čine Željko Šušteršić,predsednik,Miroslav Maksimović,potpredsednik,Gavrilović Dejan,Savić Mihajlo,Šušteršić Dalibor,sekretar i članovi Nadzornog odbora Svetlana i Filip Turčinović i Marko Čavić,vremenom je moguće i uključivanje još nekog,ali kao uvek svi su dobrodošli i svaka pomoć je dobrodošla. Već naredne sezone očekuje se određeni pomak,strpljenje je sada najvažnije!
Poslednje ažurirano sreda, 02 decembar 2020 22:33
 
Napisao Moderator   
nedelja, 29 novembar 2020 21:17

Pobeda seniora u Novom Sadu

Seniori su pobedili ekipu I came to play na gostovanju u Novom Sadu rezultatom 75:60. Celim tokom naš tim je vodio i reklo bi se rutinski odneo pobedu mada je ekipa domaćina prilazila povremeno,ali nisu uspeli da preokrenu sigurno vođstvo naše ekipe. Za Omladinac su nastupili: Kavurin,Savić M.,Dugošija,Savić L.,Žigon,Vuković, Mojsejev i Lalević.
 
Napisao Moderator   
nedelja, 29 novembar 2020 14:27

Poraz kao dobro iskustvo

Pioniri Omladinca poraženi su u Starim Banovcima od ekipe Dunava 59:55. Jako loš početak i ulazak u utakmicu naše ekipe,bez razloga ušlo se potcenjivački i domaći igrači su jako velikom borbenošću i jako čvrstom,često i jako prljavom igrom nametnuli svoj ritam i stekli veliku prednost. Naš tim je delovao totalno nezainteresovano a jedan od pokazatelja je da je ekipa napravila samo jednu lični grešku za celu prvu četvrtinu! U jednom trenutku domaći tim vodio je sa 19 poena prednosti a poluvreme se završilo -15  što je još i dobro s obzirom na odnos i pristup utakmici naše ekipe. Drugo poluvreme naša ekipa se malo prilagodila kriterijumu suđenja,podiže igru i kreće da igra kako ume ali trebalo je sad puno napora da se tim vrati dok se sa druge strane razigrao veoma raspoloženi Tanović koji je sam razbio naš tim sa čak 41 poenom od ukupno 59 koliko je Dunav postigao.
Ovo je baš onaj primer kada i poraz može veoma da koristi,da se izvuku pouke i greške isprave,jer na ovoj utakmici definitivno najveći problem naše ekipe bio je odnos. Domaći tim je danas apsolutno zasluženo pobedio. Naravno da našoj ekipi fale i treninzi,tek malo više od mesec dana treniramo konačno u sali i ekipa će biti sve bolja,poraz je sastavni deo sporta i treba vreme da se ceo klub povrati nakon godinu ipo dana bez sale tako da ne treba biti nezadovoljan,naprotiv,iskustvo iskoristiti i izvući pouke i spremati se kroz trening kako za revanš tako i za ostale utakmice dalje.  Za naš tim nastupili su: Prokopljević, Mitrović 12, Savić 2, Kantar, Rašić 2, Kalambura 5, Jocić, Pantović 15, Stevanović, Stojnić 2, Prekodravac 15, Radišić.
 
Napisao Moderator   
nedelja, 15 novembar 2020 14:47

Pioniri ubedljivi u N.Pazovi,mlađi pioniri poraženi u Inđiji

Pioniri su gostovali u Novoj Pazovi i bili su dosta dobri i ubedljivo pobedili 85:22. Nešto slabije je počela naša ekipa utakmicu u smislu odnosa ali kako je vreme odmicalo tim je igrao sve bolje i angažovanije,posebno od drugog perioda utakmice i vođstvo se samo povećavalo. Svi igrači su dosta igrali i imali priliku da postignu poene. Solidna igra naše ekipe. Nastupili su: Prokopljević S. 2, Mitrović 16, Savić 10, Rašić 3, Kalambura 6, Pantović 2, Stevanović 4, Stojnić 15, Prekodravac 21, Radišić 2, Jocić 4, Ilić, Prokopljević J.
Mlađi pioniri poraženi su u Inđiji od ekipe Železničar ubedljivo 73:33. Uprkos visokom porazu,mali napredak u igri je vidljiv,ali mora se redovno i puno trenirati da bi se popravili. Ekipa iz Inđije je dosta bolja,kvalitetnija i fizički i visinski dominantnija i apsolutno zasluženo je odnela pobedu. Nastupili su: Simić, Bjelić, Prekodravac, Božić, Đorić, Trbović, Jurković, Mirković, Jovanović U.i I.
Utakmica seniora sa kk Džoker iz Sombora je odložena.
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>