Napisao Moderator   
subota, 12 septembar 2020 13:01

Prva utakmica pionira posle 6 meseci

Nakon prestanka svih liga zbog pandemije virusom u martu kao i zabranom svih trenažnih aktivnosti konačno je košarka pomalo počela da se vraća u svoje tokove. Posle priprema koje je pionirska ekipa krenula početkom avgusta i posle 6 meseci odigrana je prva prijateljska utakmica. Tradicionalno naša ekipa gostovala je ekipi KK Sava u Beogradu,klubu sa kojim naš trener ima lepu saradnju i sa kojim gotovo uvek igramo prve utakmice. Kako se i očekivalo posle tolike pauze obe ekipe nisu briljirale,bilo je puno grešaka na obe strane ali trener Dalibor,Kića zadovoljan je igrom naše ekipe. Igralo se u serijama,bilo je  odličnih ali i jako loših trenutaka našeg tima ali s obzirom na kvalitetnog protivnika i na to koliko muke imamo oko samog treniranja solidna igra je pružena. Domaćin je inače pobedio 44:33. Pioniri su zaista vredni,trude se,dolaze na treninge ali fali sala,ekipa trenira napolje i igrači i trener snalaze se na razne načine. Nastupili su: Kalambura,Prokopljević S.i J.,Prekodravac,Mitrović,Jocić,Rašić,Pantović,Radišić,Savić,Ilić,Kuljanin,Tasić.
sava2
Poslednje ažurirano subota, 12 septembar 2020 13:29
 
Napisao Moderator   
četvrtak, 20 avgust 2020 20:47

Mihajlo Savić novi Predsednik KK OMLADINAC

KK Omladinac dobio je novog predsednika i rukovodstvo. Na redovnoj skupštini do sadašnji predsednik Željko Šušteršić i uprava kluba,Svetlana Turčinović,Dejan Gavrilović,Miroslav Maksimović,Dalibor Šušteršić i Marko Čavić podržali su predlog da novi predsednik kluba bude Savić Mihajlo,inače još uvek aktivan igrač seniorske ekipe KK Omladinac, igrač koji je ponikao u našem klubu i koji je veliki zaljubljenik u košarku.
Ovo će biti treći predsednik od ponovnog osnivanja i aktiviranja kluba 2002 godine,prvi je bio Maksimović Miroslav-Maksa a drugi Šušteršić Željko,ljudi koji ne da su ostavili traga već su dali sebe za košarku i razvoj kluba.        KK Omladinac je uvek bio ozbiljan i dobro organizovan klub sa akcentom na stručan i predan rad sa decom pre svega u kome se uvek dobro znalo ko šta radi. Prvi put je 2012 godine napravljena i seniorska ekipa koja se tada plasirala superiorno u tada Drugu Srpsku ligu i koja je imala zapažene rezultate u ligama u narednim godinama.Već prvu sezonu plasirala se u plej of ali zbog realnog sagledavanja finansija nismo hteli da odmah ulazimo u veći rang.U klubu se uvek realno i planski vodilo računa o svemu i nikad se nije zaletalo ili pravili potezi koji bi na bilo koji način ugozili rad i postojanje KK Omladinac.Prošla sezona je bila najteža od osnivanja kluba jer nismo imali salu ali ova uprava je uz pomoć najvernijih roditelja i njihove dece,igrača održala klub. Domaćinski se odnosilo prema svemu prethodnih godina i deca su uvek imala u svakom smislu jako dobre uslove,takmičenja po celoj Vojvodini,turnire,dresove..Može se slobodno reći da su Željko,Kića,Maksa..bili simbol Omladinca i borbe za klub.
Mihajlo Savić je predložio svoje saradnike i plan,uskoro se klub vraća u svoju salu pa će funkcionisanje biti mnogo lakše a svakako da je neophodna i pomoć Opštine da bi klub nastavio da funkcioniše na najbolji mogući način. Od trenera za sada ostaju Marko Čavić i Dalibor Šušteršić.
Velika zahvalnost do sadašnjoj upravi kluba a čestitke i srećno novom predsedniku i novoj upravi!
Poslednje ažurirano četvrtak, 20 avgust 2020 22:02
 
Napisao Moderator   
utorak, 04 avgust 2020 11:46

Početak priprema za novu sezonu

Kreće se sa pripremama za novu sezonu. Što se treninga tiče prvi kreću pioniri,mlađi pioniri i mini basket ekipa koji ove nedelje,tačnije u četvrtak i petak imaju prve treninge. Kadeti će krenuti koji dan kasnije a tako verovatno i seniori. U početku treninzi će biti na otvorenom terenu "na Kablaru",naselju Banovci Dunav. Predstojeća sezona biće specifična jer se očekuje povratak u svoj dom,salu u Novim Banovcima pa tako postepeno i klub treba da se oporavlja.
Poslednje ažurirano utorak, 04 avgust 2020 12:21
 
Napisao Moderator   
utorak, 30 jun 2020 13:56

Najteže je prošlo,klub opstao

Moglo bi se reći da je najteži period iza nas. Ekipe KK Omladinac vredno treniraju  na otvorenom terenu u naselju Banovci-Dunav,na Kablaru,terenu koji je obnovljen kao i u sali u St.Banovcima. Na terenu su upravo danas iscrtane linije baš onako kako je po pravilima. Rekonstrukcija sale odnosno kako mi volimo da kažemo "Tesla Arene" je pri kraju,ali neće moći da se koristi dok ne bude dobijena i upotrebna dozvola zajedno sa novom školom. I škola i sala će biti prelepe.
Ono što treba napomenuti i zaista pohvaliti je iskrena vernost i posvećenost klubu ovih igrača,dece i roditelja i svakako sadašnje uprave kluba i trenera koji su uprkos velikim problemima i jako otežanim uslovima za treniranje ove godine ostali uz svoj klub i svi zajedno izgurali ovaj težak period koji nije bio ni malo lak. Da podsetimo,treniralo se minimalno u Surduku a utakmice igrale u Batajnici tako da smo stalno gostovali. Ipak velika većina nije bila sebična,razumeli su situaciju u kojoj se klub nalazi i sada željno iščekuju povratak u svoj dom.
Najvažnije je da je Košarkaški klub ''OMLADINAC'' opstao a opstao je najviše zaslugom svih koji ga nisu napustili sada kada je bilo teško.
Svi timovi ovih dana završavaju sa treninzima i idu na kratku letnju pauzu pa se od avgusta kreće sa pripremama za narednu sezonu koja će takođe biti veliki izazov za klub jer će trebati vreme i strpljenje uz predan rad i verujemo pomoć sa svih strana da se klub povrati u svakom smislu.Biće sigurno dosta promena ali najvažnije je da Omladinac nastavi dalje,da nastavi da kvalitetno radi sa decom i bude u pravoj svrsi razvoja košarke ali pre svega i najviše pravilnog odrastanja mladih koji će kroz bavljenje sportom sticati zdrave i dobre životne navike.

sala8Poslednje ažurirano utorak, 30 jun 2020 14:52
 
Napisao Moderator   
sreda, 13 maj 2020 19:35

Od petka kreću treninzi Omladinca


grb klubaPosle dva meseca prinudne pauze ponovo ćemo se družiti sa loptom. Dato je zeleno svetlo da i ekipni sportovi mogu krenuti.
Svakako će morati da se pridržavamo određenih mera i treninzi će biti u početku malo specifični ali važno da se krene,sigurno je da su svi nestrpljivi i jedva čekaju da ponovo budu sa drugarima,trenerima i da se trenira.
Treninzi će se u početku održavati na otvorenom terenu na Kablaru,našoj staroj bazi,u manjim grupama.
U petak kreću pioniri i kadeti a u subotu ml.pioniri i mini basket.
Svako nov ko bi želeo da trenira košarku takođe može se javiti i priključiti našim ekipama.
Ako neko želi da se uključi u rad KK Omladinac iz Novih Banovaca na bilo koji drugi način je isto dobrodošao.
Poslednje ažurirano sreda, 13 maj 2020 20:18
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>