Napisao Moderator   
četvrtak, 31 oktobar 2019 23:36

Prijateljske utakmice

Pioniri i najmlađa mini basket ekipa odigrali su utakmice u Beogradu sa KK Novi Beograd 7 . U sredu su igrali pioniri a u četvrtak mini basket ekipa. Bile su to dve trening utakmice sa dobrim protivnikom i puno su koristile našim dečacima. U najmlađoj ekipi nekima je to tek prva utakmica uopšte. Polako i strpljivo ,radom napredovaće ,za sve treba vreme ali obe ekipe su odigrale sasvim korektno .
mb bg 6
 
Napisao Moderator   
utorak, 29 oktobar 2019 16:30

Dominacija naše škole u košarci !

U utorak 29.10.2019 godine održano je Školsko Opštinsko takmičenje u košarci u hali Park u Staroj Pazovi .Naša škola,OŠ Nikola Tesla iz Novih Banovaca odbranila je naslov najbolje škole u Opštini i tako potvrdila primat i još jednom se pokazalo da se u Novim Banovcima igra odlična košarka i da Košarkaški klub "OMLADINAC "  jako kvalitetno radi. Ovo je peta godina uzastopno kako je naša škola prvak Opštine što je ogroman uspeh.
S obzirom na probleme koje klub ima oko treniranja i da se naša sala rekonstruiše ovaj uspeh još više dobija na značaju !  Čestitke momcima koji su igrali na takmičenju  kao i nastavniku fizičkog vaspitanja a našem treneru ,na ovom uspehu ,ekipa je zaista delovala fantastično !
kosarka opstinsko
Poslednje ažurirano utorak, 29 oktobar 2019 17:09
 
Napisao Moderator   
nedelja, 27 oktobar 2019 17:44

Pioniri gostovali u Šimanovcima

Naša pionirska ekipa gostovala je u nedelju u Šimanovcima ekipi Pink . Odlična igra naših momaka ,velika želja i mnogo lepih poteza. Na ovoj utakmici nastupilo je 15 igrača i svi su dobili šansu da se pokažu.
simanovci
Poslednje ažurirano nedelja, 27 oktobar 2019 17:54
 
Napisao Moderator   
subota, 26 oktobar 2019 20:21

Utakmice mlađih pionira i seniora

Mlađi pioniri u subotu su odigrali prijateljsku utakmicu u Beogradu sa KK Ras. Naš tim se odlično pokazao,odigrali su dobro i borbeno i prikazali solidnu igru. Našu ekipu očekuje početak lige sredinom novembra i sigurno da ova utakmicu služi kao dobro iskustvo za naše dečake .
Seniori su poraženi na gostovanju u Futogu od ekipe Mladost Veternik 80:77 . Loš početak utakmice i prvo poluvreme dok je u drugom a posebno u trećem periodu tim zaigrao mnogo bolje pre svega u odbrani i vratio se rezultatski u meč. Ipak veći fond igrača i duža klupa domaćina bili su bitan faktor. Poene su postigli : Savić L. 6,Eraković 11, Savić M. 21, Bošković 27, Crnomarković 3, Gojak 3, Vranješ 7.
mp bg
Poslednje ažurirano subota, 26 oktobar 2019 20:38
 
Napisao Moderator   
petak, 25 oktobar 2019 21:43

Obaveštenje !

Povodom određenih dešavanja u proteklom periodu i velikih poteškoća i zastoja u funkcionisanju Košarkaškog kluba "OMLADINAC " sa zadovoljstvom možemo reći da naš Novobanovački klub nastavlja tamo gde je stao. Najviše problema i nedoumica bilo je oko seniorske ekipe s obzirom na probleme sa mestom za treninge i utakmice za sve i tu će jedino biti određenih izmena dok mlađe kategorije i ostale aktivnosti kluba ostaju iste. Lokalna samouprava je obećala pomoć i podršku da KK Omladinac prebrodi ovaj težak period i da nastavi sa kvalitetnim radom sa mlađim kategorijama kao i prethodnih godina i da ubuduće uslovi rada budu mnogo bolji. Treninzi će se i dalje odvijati u sali u Surduku do završetka naše sale. Ekipe pionira i mlađih pionira ovaj vikend odigraće prijateljske utakmice a uskoro svim ekipama kreću i lige.
Hvala svima koji su bili uz Omladinac !
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>