banner201819
Napisao Moderator   
petak, 25 oktobar 2019 21:43

Obaveštenje !

Povodom određenih dešavanja u proteklom periodu i velikih poteškoća i zastoja u funkcionisanju Košarkaškog kluba "OMLADINAC " sa zadovoljstvom možemo reći da naš Novobanovački klub nastavlja tamo gde je stao. Najviše problema i nedoumica bilo je oko seniorske ekipe s obzirom na probleme sa mestom za treninge i utakmice za sve i tu će jedino biti određenih izmena dok mlađe kategorije i ostale aktivnosti kluba ostaju iste. Lokalna samouprava je obećala pomoć i podršku da KK Omladinac prebrodi ovaj težak period i da nastavi sa kvalitetnim radom sa mlađim kategorijama kao i prethodnih godina i da ubuduće uslovi rada budu mnogo bolji. Treninzi će se i dalje odvijati u sali u Surduku do završetka naše sale. Ekipe pionira i mlađih pionira ovaj vikend odigraće prijateljske utakmice a uskoro svim ekipama kreću i lige.
Hvala svima koji su bili uz Omladinac !
 
Napisao Moderator   
utorak, 15 oktobar 2019 16:39

Kreće liga najmlađih


Mlađe kategorije KK Omladinac vredno treniraju i pripremaju se za nastupajuća takmičenja. Nažalost i oni rade u jako otežanim uslovima zbog rekonstrukcije naše sale. Treninzi se odvijaju u sali u Surduku,jedino tu nam se izašlo u susret i dato je nekoliko termina,iako imamo blizu i salu u Starim Banovcima ,tu nismo dobili ni jedan termin čak ni za najmlađe,nije nam se izašlo u susret da se pomogne. Bez obzira deca su vredna,posvećena i svesna da moramo izgurati ovaj period a za par meseci ćemo ponovo u svoju kuću,"Tesla Arenu "kompletno novu i sigurno fantastičnog izgleda.
Najmlađa ekipa kluba ,mini basket u nedelju kreće ligu. Liga se igra na nivou Srema kao i prošle godine svake druge nedelje u različitim mestima. Prvo kolo igra se u sali u Golubincima,naš tim igra sa ekipom Vojke u nedelju u 10:30 . Ostale ekipe lige kreću u novembru a ovaj vikend svi igraju prijateljske utakmice. 


Poslednje ažurirano utorak, 15 oktobar 2019 16:55
 
Napisao Moderator   
nedelja, 13 oktobar 2019 18:57

Solidna igra na gostovanju u Inđiji

Seniorska ekipa u drugom kolu Prve Regionalne lige gostovala je u Inđiji ,ekipi Železničar. Zabeležen je poraz 73:61 ali sasvim solidna igra naše ekipe. S obzirom na probleme sa treniranjem kao i brojem igrača naš tim pružio je sasvim korektnu partiju,ipak ekipa iz Inđije je trenutno mnogo iskusnija,kompletnija i apsolutno zasluženo je pobedila. Poene za naš tim postigli su : Crnomarković 1,Savić M. 12,Vranješ 5, Turčinović 6, Savić L. 2, Eraković 9, Gojak 7, Bošković 19 .
 
Napisao Moderator   
ponedeljak, 07 oktobar 2019 17:28

Poraz na startu lige u Topoli

Možemo reci da je prva četvrtina protekla u ravnopravnoj borbi gde su se ekipe smenjivale u vodstvu.
Druga četvrtina je donela prvu dvocifrenu prednost domaćina i odlazi se na pauzu sa rezultatom 48:34 za domaćina.
Nakon odmora koji je bio neophodan igračima Omladinca(mali broj igrača)
kreće opet bolja igra i ovu četvrtinu dobija Omladinac.
U poslednjoj četvrtini opet pad i pobeda domaćina 86:64
Treba istaći borbenost,želju za pobedom ali mali broj igrača Omladinca samo 9 i mladost i ne iskustvo igranja seniorske košarke su presudile.
Poeni na utakmici:Savić M. 22p,Bošković 20p,Eraković 12p,Vranješ 8p,Stamenković 2p,Savić L. 2p,Crnomarković,Gojak,Turčinović.
Poslednje ažurirano ponedeljak, 07 oktobar 2019 18:01
 
Napisao Moderator   
četvrtak, 03 oktobar 2019 15:58

Seniori prvi počinju takmičenje

Počinje Prva Regionalna liga,grupa Sever. KK Omladinac prvo kolo je trebao biti domaćin ekipi Topole ali s obzirom na rekonstrukciju naše sale i radove na školi i sali u Belegišu naš tim će ipak prvu utakmicu igrati u Bačkoj Topoli u nedelju u 18 časova.
Kao domaćin ubuduće Omladinac će igrati u salama u okolnim mestima u našoj Opštini. Ovo je jedan od najtežih perioda za klub,pa tako i za seniorski tim,ekipu koja je jako mlada sastavljena od juniora i par malo starijih igrača ali Banovčana koji će praktično celu sezonu igrati u gostima,
salama u kojima se ne trenira i sigurno uz hendikep domaćeg terena u smislu publike. Puno problema ima i za treniranje ali sigurno da će ekipa predvođena kapitenom Savićem dati sve od sebe da ostvari što više pobeda koliko je moguće u ovim okolnostima. 
Klub je ponosan na ove momke i na trenera jer su stali uz OMLADINAC kad je najteže i pokazali određene ljudske karakteristike. Ekipa nema rezultatski imperativ ali će sigurno da gine na terenu i bori se za svaku loptu što je i najvažnije.
Poslednje ažurirano četvrtak, 03 oktobar 2019 16:59
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>