Napisao Moderator   
nedelja, 01 decembar 2019 17:33

Prvi poraz pionira

Pioniri su nakon dve pobede poraženi od ekipe Ras u Beogradu,ubedljivo 75:36.
Igranje u jako maloj sali dok je protivnik svih 40 minuta igrao presing sa udvajanjima po celom terenu bilo je jako teško za naš tim,posebno jer je domaći tim i fizički dosta dominantniji od naše ekipe. Možda razlika na kraju nije realna ali ekipa Rasa je bila borbenija i mnogo bolje se snalazila u ovim uslovima.
Utakmice sa ovim,veoma kvalitetnim ekipama,puno znače pa tako i utakmica danas. Ipak,s obzirom da naše ekipe ne mogu da treniraju ove sezone kako bi trebalo već u startu smo u teškom položaju u odnosu na svakog protivnika ali u budućem periodu ova iskustva će mnogo značiti. Nastupili su: Prokopljević,Kalambura 5,Kantar 4,Radišić,Pantović 5,Stevanović,Stojnić 5,Maljković 3,Prekodravac 8,Savić 4,Jocić 2.
Seniori su poraženi u okviru devetog kola Prve Regionalne lige od ekipe Star iz Novog Sada 75:92.
 
Napisao Moderator   
subota, 30 novembar 2019 20:55

Velika borba mlađih pionira

Mlađi pioniri odigrali su utakmicu kao domaćini u Batajnici sa ekipom As Basket iz Beograda i poraženi su posle velike borbe u jako neizvesnoj završnici 28:32. Odlična igra i pre svega pristup utakmici,velika želja i angažovanje.
Ova utakmica pokazuje da može da se solidno igra samo se mora dati sve od sebe. Nastupili su: Kresović 8,Todorović,Šuša,Marinković,Jovanović,Trbović,Prekodravac 7,Jurković,Božić,Simić 6,Đorić 1,Ron 2,Bjelić 4,Gabrić.
Kadeti su poraženi od ekipe Zemuna u hali Pinki 52:39. Odlično odigrana prva četvrtina ali potom polako tempo opada i ekipa deluje sve lošije. Ponestaje snage ali i želje i domaći tim zasluženo pobeđuje. Nastupili su: Đorđić 2,Pantović,Komljenović 1,Turčinović 8,Ševo 4,Kovač 11, Krstić,Graovac 6, Martinović 7.
Bez treniranja se ne može,to je evidentno bilo kod obe ekipe danas.
Poslednje ažurirano subota, 30 novembar 2019 21:41
 
Napisao Moderator   
sreda, 27 novembar 2019 16:46

Ekipa naše škole druga na Međuokružnom takmičenju !

Košarkaška ekipa OŠ Nikola Tesla iz Novih Banovaca kao prvak Opštinskog pa i prvak Okružnog takmičenja plasirala se na Međuokružno školsko takmičenje koje se održalo u sredu 27.11.2019 godine u hali sportova "Ranko Žeravica" na Novom Beogradu.
Kao i prošle godine ekipa je u polufinalu igrala sa ekipom škole Milan Munjas iz Uba samo ovog puta naša ekipa je bila bolja,pobedila i postigla još bolji ,istorijski uspeh za školu,plasman u finale ovog takmičenja.
U finalu protivnik je bila OŠ Svetozar Miletić iz Zemuna koja je prvak Beograda i koja je u drugom polufinalu pobedila OŠ Laza K. Lazarević Šabac.
Odlična igra naše ekipe,vođstvo celim tokom finalne utakmice ali nažalost poraz 40:38, apsolutno nezaslužen i režiran od strane sudija i zapisničkog stola,tj merioca vremena.
Ekipa naše škole je realno bila bolja a osvojila je drugo mesto,prvo mesto je praktično oduzeto.
Šteta što ekipa neće moći da se bori za naslov prvaka države jer je odnosom i zalaganjem to zaslužila.
Ovaj rezultat je još veći jer je postignut bez sale za treninge i uz mnogo drugih problema ali ekipa je bila odlično pripremljena i odigrala možda čak i iznad mogućnosti u određenim trenucima utakmice.
Čestitke momcima i nastavniku,našem treneru na izvanrednom uspehu.
medjuokruno 2
 
Napisao Moderator   
utorak, 26 novembar 2019 09:43

Novi poraz seniora

Seniori su ubedljivo poraženi od ekipe Stare Pazove 106:61. Ekipa je poslednja na tabeli ,bez pobede i sa svih 8 poraza.
 
Napisao Moderator   
nedelja, 24 novembar 2019 15:21

Dobra igra kadeta

Mlađi pioniri i kadeti odigrali su utakmice u nedelju.
Mlađi pioniri gostovali su ekipi Sava u Beogradu i poraženi su 57:21. Vidan je mali napredak u odnosu na prethodnu utakmicu ali ima još puno da se radi,mora borbenije i sa više želje da se igra. 
Kadeti su u Batajnici bili domaćini ekipi Beovuka. Poraženi su 59:74. Solidna igra naše ekipe koja je ceo meč bila na desetak razlike minusa sa dobrim protivnikom ali mali fond igrača našeg tima dosta utiče. Nastupili su : Pantović 2, Komljenović 2,Turčinović 16, Ševo 9, Kovač 13, Krstić 1, Martinović 10, Đorđić 6, Graovac.
Poslednje ažurirano nedelja, 24 novembar 2019 19:55
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>