Napisao Moderator   
subota, 15 februar 2020 18:06

Otkazana utakmica mini basketa

Utakmica mini basketa koja je trebalo da se igra u nedelju u Inđiji sa KK Jadran,neće se igrati jer je ekipa iz Golubinaca predala utakmicu zbog ne mogućnosti da dođe.
Seniori su u petak gostovali u Vrbasu i poraženi su 89:69.
 
Napisao Moderator   
nedelja, 09 februar 2020 19:42

Trening utakmice u Zrenjaninu,druga pobeda seniora

Kadeti i pioniri odigrali su u subotu trening utakmice sa Proleterom u Zrenjaninu. S obzirom da se jako malo trenira iskoristili smo slobodan vikend Proleterovih ekipa da se igrači koliko toliko istrče i malo vežba.
Senori su ostvarili drugu pobedu u ligi. Pobedili su ekipu Železničar iz Inđije sa 84:74.
 
Napisao Moderator   
nedelja, 02 februar 2020 19:37

Najmlađima malo falilo za pobedu,seniori prva pobeda

Najmlađa ekipa Omladinca odigrala je utakmicu u Staroj Pazovi sa ekipom St.Pazova 1 i posle velike borbe je poražena 36:31. Solidna igra naših dečaka,borba i neizvesnost celim tokom ali kao i do sada,nema snage,ove nedelje ekipa nije imala ni jedan trening. Ipak pokazan je određen napredak u igri i dosta igrača se upisalo u strelce što do sada nije bio slučaj.
Seniori su zabeležili prvu pobedu u ligi. Posle velike borbe i neizvesne utakmice nakon produžetka pobedili su ekipu Topole 101:96.
Poslednje ažurirano nedelja, 02 februar 2020 21:18
 
Napisao Moderator   
nedelja, 26 januar 2020 17:48

Fantastični mlađi pioniri

Mlađi pioniri gostovali su u Beogradu ekipi Ras i zabeležili novu,treću pobedu rezultatom 28:23. Jako dobra igra naše ekipe,velika borba i vrlo neizvesna utakmica celim tokom,najčešći rezultat tokom utakmice bio je nerešeno. Igralo se timski i svi su dali određen doprinos,mada treba pohvaliti danas Simića koji je u bukvalnom smislu izgarao na terenu. Borbenost na današnjoj utakmici je primer kako treba uvek igrati kao i primer ostalim ekipama da bez obzira na jako malo treninga treba dati sve od sebe i ne odustajati do kraja. Nastupili su: Bjelić, Marinković 2, Božić 2, Šuša, Gabrić, Kresović, Puškarov 2, Đorić 3, Jurković, Trbović, Simić 17, Prekodravac 2.
Mlađi pioniri sledeću ligašku utakmicu igraju 22.02.2020 god.,do tada je pauza u takmičenju.
Poslednje ažurirano nedelja, 26 januar 2020 18:03
 
Napisao Moderator   
subota, 25 januar 2020 18:26

Bez snage i energije

U subotu su utakmice odigrali kadeti i pioniri,obe u Batajnici i oba tima su poražena. Kadeti su igrali sa ekipom BB Basket iz Mladenovca i ubedljivo su izgubili 45:97. Nakon solidno odigranog prvog poluvremena i minusa od samo 12 poena,drugo poluvreme očekivano katastrofa i samo 16 datih poena. Dok se moglo igralo se,uz sedam igrača i po dva treninga od sat vremena više ne može,posebno jer je danas ekipa i psihički potonula nakon velikog minusa pa nije bilo više ni želje u drugom poluvremenu. Nastupili su: Graovac 10, Komljenović, Turčinović 4, Ševo 12, Kovač 7, Krstić 4, Martinović 8.
Pioniri su poraženi od ekipe Save 33:59. Slična situacija kao i sa kadetskom utakmicom,vođstvo čak u prvom periodu 12:10 ali kako utakmica odmiče polako nestaje snage i ekipa pada,dok ekipa Save uvećava prednost. U obe utakmice naši timovi padaju i sa željom za borbom čim nestaje kondicije tako da su protivnicima ovo bile lake utakmice.
Nažalost dok se u jesenjem periodu moglo malo trenirati,napolje ,moglo se i igrati nešto,kako je došla zima i salu nemamo ekipe razumljivo totalno padaju. Nemoguće je igrati bez minimum treninga uz stalna gostovanja tako da je sve ovo sasvim razumljivo,realno i dok nam se sala ne završi tako je. Jedino važno je da klub opstane i kapa dole svima koji se trude oko toga i ko je ostao uz klub kad je najteže a jako teško jeste. Ipak igrači moraju da se trude i daju maksimum koliko je moguće a ne da se lako predaju. Na ovoj utakmici nastupili su: Savić 4, Kantar 2, Rašić 6, Kalambura 5, Radišić, Pantović, Stevanović, Tasić 6, Stojnić 6, Ilić, Kuljanin 2, Prekodravac 2.
U ligama kadeta i pionira sad ide pauza do kraja februara.
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>